hello: ugyen az müszerfal is ,mint 1998-és ha digit volt neked is akkor ugyan az.
sztendernél lévő kis háromszőg=3e
ird össze akkor mi kellene és postai utánvételbe tudom küldeni.
hello
a hátsó ülés alatti idom amin rajta van alámpa az mennyi lenne?és még az érdekelne hogy külön csak a baloldali lábtartó konzolt mennyiért adod? nem kell se a lábtartó semmi csak az ami a vázhoz hozzá van fogva háromszög alakú konzol.
Nah akkor írom ami kéne:D
JOBB oldali tükör ami a gáznál van:D
Akkor a műszerfal a felfogatása ugyan az mint a 95-98 nem?
Ha igen akkor az is kéne.
Hátsósárvédő.
És hátsó fékmunkahenger.
Ez 4 asszem ezeket postán vagy csomagszállítóval eltudod küldeni?
Ha nem akkor hol lax?
Ha jobb oldali tükör már nincs meg?
A műszerfalon pedig a digitális jelző működik rendesen meg a fordulatszám mérő? Nagyjából még ennyi kérdésem lenne.
Hello engem érdekelne esetleg belőle hm:
- jobbos tükör régi íves változat úgy látom az van rajta persze ha állítható is
- 34 karbi csonk nem repedezett
- hátsóféknek az a része ami a lábamnál van mert az enyémen barmolás van sajna:S amit a lábkar nyom meg
- hátsó sárvédő csavarokkal:D
- hm komplett műszerfalról is lehetne szó ha marad pénz
- érdeklődés képpen kérdezném hogy neked úgy látom jó állapotban van az oldalidomod nekem egy kicsit ratyi az alja törött csak az a bibi hogy nekem régebbi verzsön van a felfogatás úgy látom nagyjából ugyan ott van de neked nincs plexi mert akkor fejidom is kéne hozza sajna:S! Nah ezt majd megbeszéljük még ha esetleg marad pénzem
Hali! Tudnátok segíteni? Most lessz felújítva a mocim, és ha megtudnátok mondani, hogy egy rotax123-as blokba milyen szimeringek kellenek, azt megköszönném.
sztendernél lévő kis háromszőg=3e
ird össze akkor mi kellene és postai utánvételbe tudom küldeni.
a hátsó ülés alatti idom amin rajta van alámpa az mennyi lenne?és még az érdekelne hogy külön csak a baloldali lábtartó konzolt mennyiért adod? nem kell se a lábtartó semmi csak az ami a vázhoz hozzá van fogva háromszög alakú konzol.
de hétvégén válik el hogy mi lesz velle.
JOBB oldali tükör ami a gáznál van:D
Akkor a műszerfal a felfogatása ugyan az mint a 95-98 nem?
Ha igen akkor az is kéne.
Hátsósárvédő.
És hátsó fékmunkahenger.
Ez 4 asszem ezeket postán vagy csomagszállítóval eltudod küldeni?
Ha nem akkor hol lax?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Érdemes lenne venni? mivel jobb?
Esetleg valakinek van eladó?
2007-es Aprilia RS125-ömhöz keresek teljes új/jóállapotú használt műszerfalat (már digitális)
Valakinek van esetleg, vagy tudja merre keressek?
előre is Köszi a segítséget
müszerfal tökéletes digit része-fordulat is normálissan müködik.
A műszerfalon pedig a digitális jelző működik rendesen meg a fordulatszám mérő? Nagyjából még ennyi kérdésem lenne.
hátsó fékmunkahnger=5000ft, oldalidom-fejidom=25000ft
- jobbos tükör régi íves változat úgy látom az van rajta persze ha állítható is
- 34 karbi csonk nem repedezett
- hátsóféknek az a része ami a lábamnál van mert az enyémen barmolás van sajna:S amit a lábkar nyom meg
- hátsó sárvédő csavarokkal:D
- hm komplett műszerfalról is lehetne szó ha marad pénz
- érdeklődés képpen kérdezném hogy neked úgy látom jó állapotban van az oldalidomod nekem egy kicsit ratyi az alja törött csak az a bibi hogy nekem régebbi verzsön van a felfogatás úgy látom nagyjából ugyan ott van de neked nincs plexi mert akkor fejidom is kéne hozza sajna:S! Nah ezt majd megbeszéljük még ha esetleg marad pénzem
és ez hegyesebb fajta.