Megértem az eszem futtatásod az új gumira vonatkozóan, DE a másik verzió nem így van, hogy minél öregebb annál keményebb nagy mértékben függ attól, hogy hol volt tárolva és a többi, tavaly a 900RR-en egy pirelli dragon corsa gumi volt fenn 2001-es és két kör alatt felmelegedett úgy a gokartpályán, hogy el sem hinnéd. Gumi függő, és tárolás függő a dolog, nekem lassan fél éve áll a pincében, a motor amin rajta van, felbakolva. Ha érdekel komolyabban a dolog a posta rovására tudunk valamiféle alkut kitalálni.
Köszönöm!Azt látom hogy nemsokat ment, csak minél öregebb úgy keményedik maga a gumi is(relative csúszik)... ezmiatt kérdeztem csak. Ha aktuális lenne írok de szerintem inkább veszek újat(7+cca2e=9e) 10től felfele meg már van bárhol új, nemkell postáztatnom se, 1 szezon alatt nekem lekopik egy ilyen guma.Tavaszra majd cserélnem kell mindenképp.
Heidenau gumim van eladó állat a mintája pirelli dragonos 7000forintért odaadnám nem sok kilóméter van benne 110/70*17 mivel a meglévő hátsógumimhoz keresek párt azért adnám el csak azért, nagyon jó puha keverékű (gyorsan üzemi hőmérsékletre melegszik és jól tapad). Posta játszik (+1690.-), de alku nincs.
Aprilia matrica!
Egy pár 1300 Ft (egymás felé nézők oroszlánok).
8X8 cm-es méretben. Csúcsminőségben!
Teljesen műanyag, lehúzod, felragasztod, majd az átlátszó réteg eltávolítása után kész. (mint a tatoo matricák...)
Nem régen beszéltünk telefonon. Légyszives a zotyavfr@freemail.hu címre küldeni képet a gumikról. Ha esetleg van másik opció akkor azt is.
70 389 6486
Egy pár 1300 Ft (egymás felé nézők oroszlánok).
8X8 cm-es méretben. Csúcsminőségben!
Teljesen műanyag, lehúzod, felragasztod, majd az átlátszó réteg eltávolítása után kész. (mint a tatoo matricák...)
blokk-henger-karbi-kipufogó-gyujtás power-telok-felnik-idomok
kapcsolok-zárszett-tank........minden
érd
:ktmktm@freemail.hu
Msn:misoc160@freemail.hu
és nem kicsit van szétfaragva
amik vanak: sem amal alaplap , lendkerék,trafó,
blokfelek ,komplet váltó léptető vilák kiegyenlitőtengej! fogaskerekel , van 1 nikacilos hengerem is!stb.
előrrhetőségeim:
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307
316232
Gianelli carbon véggel
60000HUF
Pályaidom szett (far+fej+2oldal+ekeidom+láncvédő+sötét plexi+sárvédő) fehér színben
60000HUF
Kettő együtt 110000HUF
20/5140810
Tel: 0620-916-42-35
nem az én hirdetésem szóval bővebbet nem tudok