heló 30!
csak a hajtókar volt bele 20 ezer!
ja és ezt én már belepréseltetem tökéletes csak bele kel lökni a mocidba!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
sziasztok
valakit nem érdeklenek alkatrészek? rotax 123-as!
van minden ami a blokba van!csak lendkerék nincs!
van 1 zsir uj hajtókaros főtengej van 1 másikfőrengej az még ugyahogy müködőképes! akor van 1 hengerszet, blokfelek,váltók ,kuplungok,deknik ,trafó,tengejek müanyag fogaskerekek!van még 1 af1 gyári kipufogorendszer horpadásmentes és tökéletes hangu !
akor bven még 1 arow sportkipugogó rendszer is!
akor van még 1ledes index relé meg 1 sima izos relé is 1 pár tökéletes rs viszapilantótükör
stb.mongyad mi kle és né meg mondom az árat meg hogy vn e!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
123-as főtengelyem van fúrcsa alakú. Nem a kerek, hanem a hajtókarnál kikönnyített gyárilag. Forgattyúsház térfogatnövelő tulajdonságokkal bír :D Hajtókar állapota siralmas.
125ccm Rs Extremából származó központi teleszkóp jó állapotban eladó:15000Ft
Illetve első futómű kompletten ahogy a képen is látni teljesen felújitott, tehát tökéletes állapotú ára:20000Ft.
köszönöm a segitséget sebességbe vol :D de azt mutatta üresbe van de utána már jól mutatta és indult is köszönöm a segitséget mindenkinek és boldok karit
ha igen akkor gyorsan kapd le az önindítót 3 csavar szétszedni és minden bizonnyal a bronzkefe befordult és megszorította a forgórészt.. a bronzkefe kb 100 Ft vegyél újat tedd bele és mielőtt betennéd a motorba kösd rá egy aksira és próbáld ki hogy teker-e az önindító, majd tedd vissza a motorba. kb 15 perces meló kivéve a vásárlást
Utána le is raktam az A kategóriát.