Sajna muszály megválnom a vastól, és szeretnék segítséget kérni mennyit legyen pofám elkérni érte. Vannak vele gondok:
- hátsógumi csere
- elsőfékkar letört
- egy festés is ráférne
Ezektől eltekintve teljesen yó.
Nincs valakinek eladó jó állapotú első tárcsája? 2004-re kéne,de a régebbi fajta is jó lenne,csak a lényeg hogy jó állapotban legyen. Ja és Budapest és környéke elönyben. Elöre is köszi.
szevasztok zsivany aszfaltbetyarok kitlathatunk hetvegen dunlop trophy rajtracson?ottleszek csapolok drukkolok majd nektek,indulni most nemtudok mert hugycsotekeredesem van de legalabb eselyetek lesz.
Tyt ugyhallottam a MOL-tol,iden te vagy a 2. szamu tamogatottjuk,remelem nemfelejtetted el hogy nemszabad tuningolni!
vagy nemmegy senki mert diszkobelepore meg macifroccsre gyujtetek?
hááát sok sikert haver, de nem akarlak elszomorítani, de az árad nagyon sokkk....az enyém fiatalabb volt két hónappal (2006.07) kevesebb km (15000 km) volt benne, ugyanúgy gondját volt viselve, csak városba használtam és 600e ft ért ment el...
Sajna muszály megválnom a vastól, és szeretnék segítséget kérni mennyit legyen pofám elkérni érte. Vannak vele gondok:
- hátsógumi csere
- elsőfékkar letört
- egy festés is ráférne
Ezektől eltekintve teljesen yó.
Szerintetek?
Segítsetel pls
:)
Kaja,pia,és Aprilia
Feliratkozásés bővebb infó ITT!
Tyt ugyhallottam a MOL-tol,iden te vagy a 2. szamu tamogatottjuk,remelem nemfelejtetted el hogy nemszabad tuningolni!
vagy nemmegy senki mert diszkobelepore meg macifroccsre gyujtetek?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Lsd. előző hsz-eim.
Amúgy 600elég szar pénz volt érte