sziasztok
a főtengelyre "ék"-et hol tudok szerezni,vagy milyet kell?
meg még egy kérdés hogyí amikor rakom a hengerre a víztérfedélt és ott csak egy gumigyűrű van,oda rakjak valami pasztát vagy valamit?
Ez tök király;) Augusztus 30.-a óta van meg az Rs-em (főtengelyesen,de működőképesen vettem)mentem vele eddig 50 km-t MAXIMUM.Februárban összegyűlt a pénz a blokk generálra,új főtengelyre,a motorom látszólag elkészült.Felraktam az idomokat és goooo!paff..ennyi,megált az egész.Mint késöbb kiderült(az új kuplungkiemelő tányér fölösleges megvétele után)a kuplungtengely ELFERDÜLT(!). A hosubában ezt a tényt 4000 ft-ért állapították meg. Ma viszem vissza a szerelőhöz, aki garanciában megcsinálja az egészet, de most még ő sem tudja mi a baja.Ami biztos az az új váltótengely, de mivel annak nagyon bele kellet akadni valamibe ezért nem ússza meg egy tengelycserével.Remélem az újbóli összerakás után nem kell megint használat nélkül ismént szervizeltetni, blokkot széthúzatni, fölöslegesen pénzt költeni...
Tényleg király story nem?
hellósztok
eladó egy APRILIA tuono 125
2005-ös évjárat
5000km van benne
újj:első-hátsó lánckerék hátsó gumi
ARROW rendszerrel!
érdeklődni:ubul_kutya@hotmail.com
no para, én is tudom hogy nem kevés érte. Ha nagyon nem akarják elvinni, nekem meg netán sürgős lesz valamiért, akkor lejjebb viszem az árat, most egyenlőre fel akarom mérni a piacot, hogy mennyire van/nincs kereslet. De itt a jó idő, remélhetőleg aki motort akar venni, az már nézegeti a hirdetéseket.
Nem azért de szerintem azért a motorért ennyi idősen ennyi km-vel sok!Biztos h nagyon sokat ráköltöttél de szerintem 825ezer magyar forintot nemér az az rs ez az én véleményem,remélem nincs sértődés .
Ahhoz tudok adni DR/TOP lamella szettet rugóval 12450.-Ft
Köszönöm!
a főtengelyre "ék"-et hol tudok szerezni,vagy milyet kell?
meg még egy kérdés hogyí amikor rakom a hengerre a víztérfedélt és ott csak egy gumigyűrű van,oda rakjak valami pasztát vagy valamit?
Nem tud vki jó állapotú használt hengert illetve főtengelyt?
Tényleg király story nem?
eladó egy APRILIA tuono 125
2005-ös évjárat
5000km van benne
újj:első-hátsó lánckerék hátsó gumi
ARROW rendszerrel!
érdeklődni:ubul_kutya@hotmail.com
Nem kötekedésképpen írtam csak megjegyeztem!
Valaki még ennyiért is nagyon boldog lesz vele, mert tudja: a minőséget meg kell fizetni.
Nem sürgős, max vár egy picit. Elherdálni nem akarom.
Üdv
hirdetés