Nézdmeg hogy az olajadagoló mennyire van álítva. fényképezd le és rakd be. De még sok bibi lehet. De ezt nézd meg sztem . Örülj neki hogy nem kanyarban ragadt meg ;)
elegem van basszameg...végre motorozhatok..teljesen LEGÁLISAN, erre megragad a 800-900km-es új Vertex dugóm:@ 140-el mentem, mögöttem egy gixer..hogy megnézzük csal-e az órám, a duplasáv végére értem, és húztam egy 5 méteres fsza csíkot keresztbe... nem hiszem el....mielőtt ki lett cserélve legalább kétszer megragadt(még nem alattam), valószínű lehet, hogy nem mindig kap elég olajat? bassza meg...új hüvelyezés, új dugó, tömítőszett...
Pár hete írtam ide hogy a motorom nyírja a gyertyákak.Cseréltem rajta gyújtás panelt, gyertyakábelt, gyertyapipát,biztosítékokat és még most sem jó. Esetleg van még valakinek valami ötlete? Én már kezdem feladni
és a karbin hol, min lehet állítani?
Lehet h a 150-es főfúvókám nagy bele... ?
Pár hete írtam ide hogy a motorom nyírja a gyertyákak.Cseréltem rajta gyújtás panelt, gyertyakábelt, gyertyapipát,biztosítékokat és még most sem jó. Esetleg van még valakinek valami ötlete? Én már kezdem feladni
Apriliába való Vertex dugattyúszett (54.00) Hihetetlen olcsón eladó! Bontatlan teljesen új szett
Ára10000ft!
Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gm
ail.com
dobsz egy e-mail címet ?
az enyém épp eladó kicsi pénzért:)
ha érdekel minden kérdésedre válaszolok e-mail-ben, robkaa46@vipmail.hu- ra írj
üdv