italymot...
Pasz, nem kell megvédened magad, már a sokadik ilyen jön ide, ez a legjobb szórakozása, hülye kockafej, monitor mögül nagyon nagynak érzi magát...
de baszdki ilyen gerinctelen legyen valaki? é n képpel mindennel felvállalom magam mégha ez sokaknak nemtetszést is vált ki erre meg jön valaki és még aztsem hadja hogy megvédjem magam. és tuti olyan aki irogat ide... tippetek sincs?
Ne húzd föl magad, ha megteszed azzal szerzel neki örömet, az ilyenek erre verik a faszukat... de ha nem foglalkozol vele... akkor bizony nagy szomorú lesz szegényke
nah a budös kurva anyádat fogom megbaszatni a füleden keresztül. nam ez a stílusom, de ez már több a soknál.
és hozzáteszem, hogy 17 éves korom óta nerm ültem a metrón... vagy mondjuk évente....
de ha akkora kiráyl vagy hogy itt oltogatsz akkor hívjál fel vagy csak csörgess meg visszahívlak és elmondhatod mi a baj
06 30 292 10 30
nem jelentkezté át? vagy most mivan?
Amúgy meg nem igazán tartom magam kockafejnek...
Ennél azért én jobbat photoshoppolok
más ötlet?
Pasz, nem kell megvédened magad, már a sokadik ilyen jön ide, ez a legjobb szórakozása, hülye kockafej, monitor mögül nagyon nagynak érzi magát...
és hozzáteszem, hogy 17 éves korom óta nerm ültem a metrón... vagy mondjuk évente....
de ha akkora kiráyl vagy hogy itt oltogatsz akkor hívjál fel vagy csak csörgess meg visszahívlak és elmondhatod mi a baj
06 30 292 10 30