Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most mondja fater h. hülyeséget írtam szal onnan tudja h. szimeringes h. teljesen lecsavart levegő állítással is magas az alapjárat (3500)
milyen chip?hol van ezen a motoron chip?ez nem számítógép
a szimering csere nem jár főtengely felújítással csak megsúgom
nekem meg chip csere előtt 5ezerig pörgött ...most sztem kevered....
és mit mondott miből gondolja hogy szimeringes a motor?
szal kis főtengely felújítás lessz+dugócsere...:S fasza
azért kérdezem,mert alattam 6-ban 10,5 volt a plafon
üresben...kipróbálta...meg mondta h. nem 6e km van benne mert szimeringes a főtengeje...
alig hiszem.. üresben inkább..
nyilvánvalóan
6.ban?
sziasztok srácok az lenne a kérdésem h. a sima rs125 nyitott lehet h. semmi tuning nélkül leforogja a 13 500at? mert az enyém annyit perdült a szervelőnél gyári lekokszolódott rendszerrel... thx
nah mára is kitetem az rsért
Ha itt visszaolvasol rengeteg minden kiderül...mire vagy pontosan kíváncsi? Vagy csak olvasgatnál? Nekem volt vhol egy Motor Revü tesztem.
Hey sracok! Kerlek titeket rakjatok fel BONCTEREMBE RS 125-öket! PLEASE!
most olvastam:

Telaio: rs 125
Motore: Rotax 655 pegaso 5 valvole.. egész szépen belemegy.. van még ott kép a blokkról is..
egyévbként az 550es aprilia v blokkon énis gondolkodtam h bele kéne rakni! csak nem találtam még olyan blokkot :))
A kék felni témához, nekem baromira bejön, meghát nekem a felszerelésem is kék, szal összhang rulez.
Amúgymeg igaz, ha neked tetszik az a lényeg :) Te moccodon lesz!
Tudom ezt ismerem XD

De ennél egy részletesebbet akartam küldeni

De köszönöm
Segítek rajtad
Legalábbis megpróbálok!
http://www.rsvr.net/shop/custo...
msn pedro
Nah mind1 baszakszik velem a szerkezet
ez az, ha máshogy nem megy :d
http://bp2.blogger.com/_esq6ll...
A link valamiért nem jó nemtom még 1 próba

=357&tx_ttnews[backPid]=159]Aprilia
A legdurvább akkor is az RSV-R 550...

Ha nem hallottatok még róla, akkor elmondom, hogy az egy RS 250-es alapba épített SXV 550 blokk
Megvolt az összeszerelésről is a netcím, de nem akarja megnyitni lehet, hogy elévült, de pár kpet azért tudok mutatni.... Szetintem a lehető legjobb páros

=357&tx_ttnews[backPid]=159]Aprilia RSV-R 550

Jó nyálcsorgtást :)