Ha ironizáltál, akkor had mondjam el, hogy nem akartam okoskodni, csak abban a linkben ami ti betettetek nem volt részletrajz, ezen meg igen, ezért bátorkodtam betenni, ezen jobban érthető a működés.
ugy működik mint 1 biztonsági szelep!a rugó feszitésével állitod be h mikor nyisson a szelep és mikor ne! egyszerűbb megoldás mint a gyári és kevesebb a hiba lehetősége!szerintem ez lehet h jobb 1 kicsit!
szerintem erre gondoltok, ez automatikusan szabályoz a kiáramló gázmennyiség főggvényében, van egy membrán, amit a kipugáz nyom, ennek ellentart egy rugó,, ha a gáznyomás nagyobb lersz, mint a rugóerő, akkor mozdul a szelep, így működik http://www.karting.co.uk/KandK...
Egyszer beállítod oszt szevasz, el ne képzeld, hogy a gokartosok menetközbe csavargatják...
De abszolút nem erőszak, ez csak egy opció, és szerintem életképes. TESZEM HOZZÁ H SZERINTEM!
De vedd meg akárkitől a az elektronyos cuccot, és akkor gyárias lesz a gép. Ennyi.
Kézzel állítható az biztos.
Mondom nem tudom a működését.
De hogy a legolcsóbb megoldás az biztos. Vagy ne is rakjon bele semmi nyelvet, akkor mindíg nyitva lesz oszt kész.
Nagyon örülök neki, hogy fel nyitottad a szemem.
És ezt szerettem volna megköszönni.
Ennyi.