látom te sem érted miről pofázok..:(
Érezze jól magát a paraszt de NE vezessen!
Annyi minden van ebben az országban amihez ugyan már hozzá lehet jutni de felnőni nem tudtok hozzá
Gumiról jut eszembe! Néztem d208-t (újat) de nincs 150-es csak 160-as v qualifierből van 150-es! Akinek van hátul 160-as hátsója mesélje már el h kell-e vmit csinálni h beférjen? Vagy h mi a különbség a qualifier és a d208 között?
Van új RS re plexi! utángyártott de kurvajó minőségű! a szélei megvannak hajlítva+ vágva!(ugyanúgy mint a gyári) nem kókány! hamarosan lesz füstösbe meg sárgába is!
Ár 20pénz!
tel: 06205140810
pl ha videót akaro kcsinálni nekem is le kell venne ma fekete plekoot. plusz arra nem gondltál hogy jancsó akkora férfi hogy imádja ha tépi a szél? érted. gaya lehelletét a mellével tépi szét.
én értem miről regél Tyt..nem arról van szó ,h beszívva kellene közlekedni, hanem h az alkohol amennyi galibát okozott már, és ahány embert vágott tönkre, nyugodt szívvel lehetne legalizálni a könnyű drogokat is..
Na demost komolyan.Van azóta csak hófehér az egész és bután néz ki.Demár megkaptam a mintát a karbonlevonóból amivel belesz húzva.Először matt fekete levonót akartam de aztmondta a csávó aki csinálja,hogy azt hama lebasszák a kavicsok meg iylenek...ő behúzta vele az egész fábiát
Na szal idő kérdése és carbon lesz rajta ,majd nyomok fel képet
kakucson sokkal jobb a nagyobb mert megemeli a hátulját és sokkal pontosabban lehet kanyarodni
Érezze jól magát a paraszt de NE vezessen!
Annyi minden van ebben az országban amihez ugyan már hozzá lehet jutni de felnőni nem tudtok hozzá
használt utcára tökéletes állapotban!
Ár: 25-30pénz!
Ár 20pénz!
tel: 06205140810
Nézd már meg 100emberből egy party-s Péntek estén hány % iszik alkoholt és hány % drogozik. Egyből kiugrik az arány is.
Mind1 jólesz ezis
Na demost komolyan.Van azóta csak hófehér az egész és bután néz ki.Demár megkaptam a mintát a karbonlevonóból amivel belesz húzva.Először matt fekete levonót akartam de aztmondta a csávó aki csinálja,hogy azt hama lebasszák a kavicsok meg iylenek...ő behúzta vele az egész fábiát
Na szal idő kérdése és carbon lesz rajta ,majd nyomok fel képet