Szia !
Osztom !
A piroshoz sztem piros csík... És ezüst vagy/és fekete matrinyák (nem sok).. inkább szép fényes polír piros... Like a Ducati
... uhh megihletett.. lehet piros lesz az enyém is.... ZSÍR
sziasztok
piros futuràn a zöld felnicsík hogy festene szerintetek?
meg a másik kèrdèsem hogy 91es futurához van valakinek eladó km csigája? (ami az elsô kerèknèl van ès a bowdent hajtja) vàlaszotokat elôre is köszönöm :-)
Szia! Nekem van komplett idomszettem. A képen látható állapotban. :) kb. 1 éve lett fényező műhelyben megcsináltatva. Saját tervezés. Teljesen egyedi de próbáltam követni az eredeti koncepciót.
ikaralyos@live.com-on vagy 705520427-en megdumáljuk.
Nagyon köszönöm mindenkinek de ma át nézte egy Aprilia szervizes és kiderült hogy nem csak az a baja....
ezért igy üzemképtelenül adtak érte egy 125cc honda pitbike-ot.
Az viszont cserélni szeretném robogóra mert a nejem megnyúz mivel nem tud motorozni a váltos motorral....
Ha tudtok valamit léci szoljatok
ÉS NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET
Szia! Írj légyszi erre az email címre (ikaralyos@live.com) és ott megbeszéljük az árat. Olcsón adom ;) Gondolom az első lánckerékre gondoltál a kérdésedben. Meg kell néznem mert fejből nem tudom. De van 2 is mert egyszer cseréltem nagyobbra. Az egyik azt hiszem 16-os.
Miért nem jó a hengeremhez,a hengerem rotax 123 és a csavarnak a lyukjai távolabb vannak a hengeren eredetileg elektromos power volt rajta!várom a válaszokat,segítséget! :)
Eladó a képen látható motor összes alkatrésze.
-Teljesen új continental road attack (max50km-es gumi szet),
-komplett Egyedi fényezés (idomok, lengővilla, felnik)
-arrov rezo
-34-es karbi új úszóval és úszótűszeleppel.
-hibátlan első fényszóró
-Légbeömlő csövek.
-Van 2db bontatlan főtengely csapágyam és szimeringem is.
Na és perstze minden más!
ikaralyos@live.com
705520427
Rotax123-as komplett kuplung szerkezet, újszerű állapotú, Surflex sport lamellákkal, hibátlan állapotú az egész, csak beszereled, és lehet használni.
érd.:
patvaros87@gmail.com
0630-3207630
Üdv
Osztom !
A piroshoz sztem piros csík... És ezüst vagy/és fekete matrinyák (nem sok).. inkább szép fényes polír piros... Like a Ducati
... uhh megihletett.. lehet piros lesz az enyém is.... ZSÍR