Sziasztok ! Eladó lett a motorom ! Jelenleg nem indul / Gyujtás forgó résznél éket kel cserélni / müszakija lejárt ! Dellorto 34 es karbi és Jolly Moto kipu rendszer van rajta ! ir ár 90 000- e-mail : kufu1984@freemail.hu tel: 0670/2458967
Meg kellene nézni és ha lehet lenyomni az árát. Ha hengert is kell cserélni lehet olcsóbban jönnék ki mint egy 100000-t megveszek és ugyan csak minden cserés. Erre számítok, de remélem más meglepetés nem lesz. Az kérdés még, hogy a főtengely szorult meg vagy a dugó. Ha a dugó akkor elvileg el kellene indulni. Ha a főtengő akkor a tűgörgőktől nem forog át.
vas perselyes hengernél gyakran előforduló hiba.
főtengelyhez lehet c4 csapágy kellett volna c3 helyett.
és a dugattyú... kovácsolt lehet, de szerintem nem vasból
Sziasztok!
Van egy Aprilia AF1 Sport Prom de az vele a problémám, hogy nehéz beindítani pár nap állás után. Olyan mintha nem kapna benzint. Új henger-dugó van benne karbi ki lett pucolva rendesen megy ha beindul. De általában előbb merül le az akksi mint beindulna. Szerintetek mi lehet a probléma? Pucoljak csapot vagy valami szűrőt? Ha egyszer beindul akkor utána pár napig pöccre indul de utána már nem.
Sziasztok motorosok!
AF1 futura farokidomra keresek a képen bejelölt kis rácsot.... Ami a hátsó lámpa fölött van. Nincs valakinek elfekvőbe véletlenül? Vagy lehet ilyet venni valahol?
Eladó Frissen gyapotolt s még nem használt Aprilia 2T kipufogó dob ! 4D Karbonfoliázva ! A képen látható álapotban ! 17000- ft Ár minimálisan alkuképes ! E-mail : kufu1984@freemail.hu tel: 0670/2458967
A blokk bal oldalán elöl van az olajszivattyú, leveszed a fedelét(2olajcső megy bele, illetve egy bowden). Ha meghúzod a gázkart, látod, hogy mit mozgat a szivattyún. Van egy jel a mozgó alkatrészen, és a szivattyún is. A gázkar nyugalmi állapotában, ezeknek egybe kell esni. A bowdenen a bevezetőnél lehet állítani.
Sziasztok ! Eladó lett a motorom ! Jelenleg nem indul / Gyujtás forgó résznél éket kel cserélni / müszakija lejárt ! Dellorto 34 es karbi és Jolly Moto kipu rendszer van rajta ! ir ár 115000- e-mail : kufu1984@freemail.hu tel: 0670/2458967
Hali
hogy lehet állítani hogy mennyi olajat adagoljon az üzemanyaghoz? ha egyáltalán lehet.
125-ös sport pro
mert szerintem az enyém nem sajnálja
füstöl mint a gyár kémény
Szevasztok! Szuksegem lenne egy fordulatspirál TOKRA/CSore! Maga a spiral megvan csak akitol vettem baszott elmondani hogy nem passzol a menet méret. Segitsetek ha van egy elfekvoben azt megkoszonnem! Budapesten át is venném!
Hátul: 130/70 R17
Elöl: 110/70 R17
nekem ekkorák vannak fennt :)