nem ment ki csak fullra felpöckölöm mert sm szettem van hozzá szintén ktm fűzött felnik és mega karom csinálni pipecre-----amugy 20 rugó igen egy vp telóért nemsok de ha javíttanom kell akkor a két szárat kell javíttatniom alapban mármint eygenesítteni és akkor már nem 20 ba kerül hanem 35 be plusz olaj---nem vagyok miller amugy a drz sima teleszkópja elég gázosan néz ki mint teknikai megoldás----és egy fordítottat szeretnék....de persze nem 110 ért minta a drz sm telója használtan---mert uyge azok minimum 2006 osak nem pedig 96-99 esek évjáratra mint a tiéd...érted....amugy köszia megértést----ha már csinálsz képeket akkor úgy csináld hogy kb 50 cm távolságból lőjj rá mondjuk 10-20 képet és azokküzül elküldöd mondjuk az 5 legjobbat--emilemre--gabor8181@freemail.hu ne csak 1 irányból hanem mondjuk körbe...köszi----
Jogos , meg értelek! Holnap fényképezek, de én nagyon keveset használtam, és akkor nem feszült mert inkább hagytam hogy picit keresztbe álljon a kerék. és nagyon keveset ment tehát tuti nem koptak el azok a csúszógyűrűk amiket én vettem... na meg 20 ezerért WP teló ?...
szia----megkérdeztema szerelőmet és azona véleméynen volt hogy-----
nem lenne rosz a dolog mert van itt helyben aki megjavíttaná a görbületet de ha esetleg azóta széttkopott meginta belseje a ferdüléstől...mert uyge ferde és állandóan feszül a szár a házban-----akkor uyge nekem is ujra felkell ujjittanom.....ezaz egyik--a másik pedig ...a fotókon nem derül ki hogy kopott e krómrész ezért ha az kopott akkor megint feleslegessé válik a vásárlása....mert uyge akkor aza teleszkóp szár már halaott! szóval akkor tudok neked korrekt választ adni ha kapok oylan fotót amin tisztán látszik az hogy kopott e szár a szimmering kürül vagy sem....lehetőleg terheletlenül kéne hogy mondjuk bakon van a moci mert akkor jobban kijön a szár és láthatóvá válna az hogy van e értelme kiadnom rá 20 000 et vagy sem...szóval csak úgy fogom megvenni ha biztosan látom hogy nemkopott el a szára szimmering alatt......remélem érted hogy mondom...ha esetleg csinálnál róla holnap világosban képet akkor csak is digitális géppel és nemobillal...szerintem az én helyemben te is így volnál a te pénzeddel hogy ha kiadsz valamit akkor biztosra akarsz menni......megértésedet köszönöm.
gilera sp 01 125 ös versenygép bontva olcsón eladó vagy kerekek és fékrendszer nélkül egyben 30-33000 ft kürül.....szállíttását futárszolgálattal megtudom oldani---futárt fizetem-----30 605 6883
csinálok képet de nem egy ponton van benne hajlás.. ez nem látszik sehol ilyen gyűrődés meg ilyesmi... gondolom a teló egész hoszzába hajlott..érted.. nem tudom mellyik pontját fényképezzem..
ezek régebbi képek, de ennél jobbat nem is nagyon tudok csinálni
szia.....na az volna a helyzet hogy.....nekem jóvolna egy közeli szép felbontású kép a hajlásról..mert csak akkor tudják kieygengetni ha nem gyűrődötta cucc rajta ..megérted azért uyge? mert 20 000ftot az enber nem akar azért kiadni hogy ha nemtud valamit használni----metennéd ezt nekem valamikor hogy arróla részről csinálsz egy elfogadhat képet ahol hajlott..lehetőlega hajlásra fókuszálva a géppen nem pedig máshova? megtennéd mert ha képen tetzsik akkor akár télleg feladhatod ma nekem....csak írd meg léci hogy csinálsze ....vagy akár egyből fel is rakhatnád ide....a képet...megértésedet előre is köszönöm---
Van pár megmaradt felesleges alkatrészem akit érdekel:
- aprilia rs trapéz elsőlámpa
- aprilia rs légbeömlő elfedő idom
- D csepel teljesen jó elsővilla
- simson s50-es gyári blokk gyújtással kaburátorral.
- 18-as felni első aggyal tárcsa és küllők nélkül.
- simson új sárvédők.
mivel hogy fullra felfogom tavasszal újíttania drzmet ezért gondoltam h az uncsi sárgán és feketén kívül feldobom eg ykis hófehérrel a mocit meg fekete és vöröses lilás matricaszettel..... ilyenre gondoltam csak éppen full fehér alapon----
universalmotor.hu egyedül a hátsóval leszel bajban mivel az a ritkaság egyébként ha ebböl mind fehéret akarsz és ujat akkor szerintem lesz vagy 40 pénz a müvelet
a fehér idomokat én úgy értettem hoyg első sárvédő mega hátsó is fehér meg a tankidomok gyárilag szóval..nem befestegetett hanem full fehér műanyagidomos minden rajta.....
idomokat pl universalmotor.hu tankot átfestem neked és már fehér is vagy ha jól megfizeted a többit is habár sajnálom ezt a drága festéket meg matricát leszedni róla
holnap küldöm a képeket !
nem lenne rosz a dolog mert van itt helyben aki megjavíttaná a görbületet de ha esetleg azóta széttkopott meginta belseje a ferdüléstől...mert uyge ferde és állandóan feszül a szár a házban-----akkor uyge nekem is ujra felkell ujjittanom.....ezaz egyik--a másik pedig ...a fotókon nem derül ki hogy kopott e krómrész ezért ha az kopott akkor megint feleslegessé válik a vásárlása....mert uyge akkor aza teleszkóp szár már halaott! szóval akkor tudok neked korrekt választ adni ha kapok oylan fotót amin tisztán látszik az hogy kopott e szár a szimmering kürül vagy sem....lehetőleg terheletlenül kéne hogy mondjuk bakon van a moci mert akkor jobban kijön a szár és láthatóvá válna az hogy van e értelme kiadnom rá 20 000 et vagy sem...szóval csak úgy fogom megvenni ha biztosan látom hogy nemkopott el a szára szimmering alatt......remélem érted hogy mondom...ha esetleg csinálnál róla holnap világosban képet akkor csak is digitális géppel és nemobillal...szerintem az én helyemben te is így volnál a te pénzeddel hogy ha kiadsz valamit akkor biztosra akarsz menni......megértésedet köszönöm.
ezek régebbi képek, de ennél jobbat nem is nagyon tudok csinálni
Van pár megmaradt felesleges alkatrészem akit érdekel:
- aprilia rs trapéz elsőlámpa
- aprilia rs légbeömlő elfedő idom
- D csepel teljesen jó elsővilla
- simson s50-es gyári blokk gyújtással kaburátorral.
- 18-as felni első aggyal tárcsa és küllők nélkül.
- simson új sárvédők.
Érdeklődni itt vagy valentin@totalcar.hu