Sziasztok!
Keresek (Cagiva Passing) robogóhoz külső ékszíj tárcsát de sehol nem találok,ha esetleg valakinek volna az írjon vagy ha tud olyan helyet ahol lehet kapni vagy rendelni.
- belső átmérő 17mm
- külső kerület 11 cm
Gyári és utgy. KAWASAKI alkatrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) . Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra!
BRIDGESTON MOTRGUMIK BREMBO,EBC FÉK,KUPLUNGOK
Szia! Én már kerestelek telefonon a 400-as fejidom érdekelne.
Kértem akkor is hogy legyél szíves több képet küldeni privát.
Várom válaszod!
Email címem az adatlapomon található.
Üdv: Laci
keresek a saját verdámra húzó gázbowdent, kawasaki zx9r B 94-97 ig gyártottról bármelyik jó. kawasaki cikkszáma:54012-1474 esetleg kawasaki zx-zxr 750 91-től ugyan az.
van hozzá bowdenem, egy profi budapesti felújító cégnél javították meg, még el sem szakadt csak ki rojtolódott. sikerült is nekik kb 1.5 cm-rel rövidebbet gyártani így ha beszerelem alapból 5000 fordulaton indít a gázállás. nem akarom szétvágni javítgatni, de ha pesten járok teszek egy vargabetűt a műhelyük felé, és nem a földre fogok köpni.......
a bowdenen 2x1 cm állítási lehetőség van, nekik sikerült 1x 1.5 cm rel rövidebbet gyártani.
KERESEK:
Kawasaki ZXR-750 H-hoz kuplung alsó munkahengert.Kizárólag tökéletes állapotú kell,olyan ami picit csöpög van nekem is .Jóárasított felújító-készlet is érdekelhet...
yamaha fzr 250, fz 400r alkatrészek eladóak, 89-es évjárat, kevés km.
Tel:
06305770865
Hívj bizalommal, alkatrészek személyesen megtekinthetőek, illetve
postai utánvétellel is, ez nem zsákbamacska, nagyon jó állapotú bontott alkatrészek, kevés km-el!
tel:06309912371