Üdv!
faterom yamaha xs 400 asához keresünk már lassan 1 hónapja új v bontott dugattyút ,,magyaroroságon egyszerűen ehez a mocihoz semmit nem lehet kapni.
találtam egy amcsi oldalt. ahol van hozzá dugattyúszett..
az a bajom hogy angol tudáson nulla szövegfordítóval lefordítottam..
íme az üzenet amit kaptam..(megrendelni nem mertem smemit mert gyűrűből is van sokféle számozású.. HA valaki tudna segíteni mégis melyik számú alkatrészt kellene megrendelni hogy meglegyen a 2 komplett dugó szett 69,50 mm méretben... az óriási segítség lenne.
Ezt írták vissza alvázszámot írtam de ...
In regards to your motor we will need the complete model number and
information regarding what type of machine this is.
Once we have this information we can assist you with your parts
Thanks boats.net az oldal címe
modell number alatt nem értem mit akarnak..
a motor alvázszáma: 4G5003213
ezta mocit 1978-81 ig gyártották alvázszámból azt veszem ki h xs400G típusjelölés...
Aki tud kérem segítsen melyik part numbert kellen megrendelni vagy mit írni nekik válasznak Előre is köszönöm
Nekem valahogy nem tetszik, h másolják a Suzukit, ráadásul ha hajtókaros lesz egy ilyen "új" motor az már jelent valamit.
De kinek mi. Csak ezt a beírást nem hagyhattam ki...
üdv!érdeklődnék,hogy van egy cbr600rr,nemrég vásároltam a motort,és most észrevettem egy olajcsepett.alánéztem a blokknak és észrevettem hogy az oldaldekininél alul meg van hegesztve egy ponton és onnan csepeg az olaj!mi a teendő ilyenkor?üdv
Sziasztok srácok!
Nincs valakinek elfekvőben 1997 -es F3-as cbr hez a hátsó lámpa feletti idom elfekvőben? Ha igen dob egy emailt ? ÉS akkor keresni fogom. A képen a törött van elég hiányos szegény de így néz ki amúgy.
Lett volna, de sikerült a régi lámpát megbigggyeszteni , így megspóroltam több 10 rongyot tudom, hogy te nagy műszaki szaki manager vagy csak az a gond, hogy motorral megyek haza és ezt itt kellet volna pösten megoldani. De már nincs ilyen jellegű ánusz problémám
faterom yamaha xs 400 asához keresünk már lassan 1 hónapja új v bontott dugattyút ,,magyaroroságon egyszerűen ehez a mocihoz semmit nem lehet kapni.
találtam egy amcsi oldalt. ahol van hozzá dugattyúszett..
az a bajom hogy angol tudáson nulla szövegfordítóval lefordítottam..
íme az üzenet amit kaptam..(megrendelni nem mertem smemit mert gyűrűből is van sokféle számozású.. HA valaki tudna segíteni mégis melyik számú alkatrészt kellene megrendelni hogy meglegyen a 2 komplett dugó szett 69,50 mm méretben... az óriási segítség lenne.
Ezt írták vissza alvázszámot írtam de ...
In regards to your motor we will need the complete model number and
information regarding what type of machine this is.
Once we have this information we can assist you with your parts
Thanks boats.net az oldal címe
modell number alatt nem értem mit akarnak..
a motor alvázszáma: 4G5003213
ezta mocit 1978-81 ig gyártották alvázszámból azt veszem ki h xs400G típusjelölés...
Aki tud kérem segítsen melyik part numbert kellen megrendelni vagy mit írni nekik válasznak Előre is köszönöm
koyo bhm 1725
belső átmérő 17mm
külső átmérő 24mm
hossz: 25mm
esetleg olyan is érdekelne aminek hossza kisebb
GSX-R 600 K7-hez keresek kék-fehér bal oldalidomot illetve oldaldeklit!makulátlan sérülésmentes érdekel csak! Köszi
De kinek mi. Csak ezt a beírást nem hagyhattam ki...
Mindegyik új!
Holnap dél, egy óra felé Pestre érek.
Amint elindulok hozzád majd hívlak.
Köszi hello!
A lámpa 45 ezer forint
Andi
Nincs valakinek elfekvőben 1997 -es F3-as cbr hez a hátsó lámpa feletti idom elfekvőben? Ha igen dob egy emailt ? ÉS akkor keresni fogom. A képen a törött van elég hiányos szegény de így néz ki amúgy.
van valakinek elado yamaha r6 2000 fejidom, ha lehet piros-fekete?