Hello
Keresek pár dolgot DRZ hez ha valakinek van valami írjon légyszi!
28-as versenykormány és átalakító 22ről 28mm-re,hasonló sm sárvédő ,és rövid kuplungkar hasonló mint a képeken.Valaki megtudná mondani hogy mik a méretei a gyári láncfeszítőgörgőnek?
Köszi
Sziasztok! Ha valakit érdekel egy Kawasaki GPZ 750 gyári bontatlan blokk a hozzá való karbisorral szóljon! Gyári kipufogók leömlőkkel. Elektronika, km óra, váz, tank,ülés, idom...stb tel:06 30 536 0000
Segítségeteket kérném, hogy hol lehet frankó rendszámtábla keretet venni fémből?Mert le szeretném cserélni a műanyag keretet.A másik pedig, tulajdonképpen ezzel kapcsolatos.A gyári rendszámtábla tartót és ugye az indexek is ezen találhatók, is le szeretném cserélni rövidre.A kérdés az lenne, hogy mennyire nehez ezt megcsinálni otthon?Az aksit ki kell venni mielött kikötném az indexet és a rendszámtábla világítást ugye?Ha valakinek lenne valami ötlete megköszönném Srácok!A motrom Yamaha yzf-r125.További szép napot!
Yamaha Fz 750-hez való félidom eladó. Nagyon szép állapotban, fehér színben. Nem hiszem hogy újra kell festeni. Én feltenném így ebben az állapotban. Hívj, megegyezünk! Érd: 20/227-0655
De amúgy aprilia rs 50 re keresek bal oldali INDEX burát index is jó és fehér burásat 2004 es itt a kép mutatom mien kellene ha valakinek van kérem írjon erre az emailre: djjocika@freemail.hu
Helo a fehér búrás index kellene de elötte tudnál mutatni képet róla erre a címre küld a képet lécci djjocika@freemail.hu mert nekem nagyon kellene előre is köszi szia
udv mindenki,Cagiva river 600 hoz erdekelne magnes szabadonfutoval,valamint van meg ott ket fogaskerek nekem az eggyik hianyzik,ami kozvetlenul az oninditoval van kapcsolatban,vagy esetleg ha van valakinek az az egesz,magnes,szabadonfuto,+a2 fogaskerek es jo aron adja erdekel..koszonom elore is
Valakit esetleg érdekelne egy egyedi elképzelés szerint gyártott kipufogó végdob zx-6r 98-01 és zx636 02ig.380mm hosszú,Bolt-on (csavaros rögzítésű) rozsdamentes ovál dob pipa véggel ! Ár megegyezés szerint!
válaszolok.
szerintem nincs öreg vas csak ki honnan nézi, milyen anyagi helyzetből. én az etz után lepetéztem volna egy olyan verda mellé annó.
gyújtás relé? én megfelezném és vissza kérdezek!
a kawában van indító relé ami indításkor zárja az önindító és az akku direkt + vezetékét. 30A-rel van megbiztosítva és két oldalt kívülről beakadó biztosító fül tartja.
van gyújtás box ami a gyújtást szabályozza, és van ignition box amiben az áramkörök vannak meg biztosítva.
kép!
Keresek pár dolgot DRZ hez ha valakinek van valami írjon légyszi!
28-as versenykormány és átalakító 22ről 28mm-re,hasonló sm sárvédő ,és rövid kuplungkar hasonló mint a képeken.Valaki megtudná mondani hogy mik a méretei a gyári láncfeszítőgörgőnek?
Köszi
Keresek Yamaha TT 350 hez kaurbi fúvókát #122 est és #125 st.
Akinek van ilyenje és eladná vagy elcserélné írjon.
Köszi
Segítségeteket kérném, hogy hol lehet frankó rendszámtábla keretet venni fémből?Mert le szeretném cserélni a műanyag keretet.A másik pedig, tulajdonképpen ezzel kapcsolatos.A gyári rendszámtábla tartót és ugye az indexek is ezen találhatók, is le szeretném cserélni rövidre.A kérdés az lenne, hogy mennyire nehez ezt megcsinálni otthon?Az aksit ki kell venni mielött kikötném az indexet és a rendszámtábla világítást ugye?Ha valakinek lenne valami ötlete megköszönném Srácok!A motrom Yamaha yzf-r125.További szép napot!
ENDURO, KROSSZ, PITBIKE ALKATRÉSZEK
HONDA CR ALKATRÉSZEK
YAMAHA ALKATRÉSZEK!
Valakit esetleg érdekelne egy egyedi elképzelés szerint gyártott kipufogó végdob zx-6r 98-01 és zx636 02ig.380mm hosszú,Bolt-on (csavaros rögzítésű) rozsdamentes ovál dob pipa véggel ! Ár megegyezés szerint!
Üdv.
szerintem nincs öreg vas csak ki honnan nézi, milyen anyagi helyzetből. én az etz után lepetéztem volna egy olyan verda mellé annó.
gyújtás relé? én megfelezném és vissza kérdezek!
a kawában van indító relé ami indításkor zárja az önindító és az akku direkt + vezetékét. 30A-rel van megbiztosítva és két oldalt kívülről beakadó biztosító fül tartja.
van gyújtás box ami a gyújtást szabályozza, és van ignition box amiben az áramkörök vannak meg biztosítva.
kép!
http://pitsterpro.hu/spd/pit61...