Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kutya.

Itt van pár féle...
http://www.agomotors.hu/websho...
rendszámtartó 3mm-es rozsdamentes anyagból 4 000 ft-ért, streetfighter első lámpa, előre kialakított oldalsó felfogatási pontokkal, H4 12v 35/35w teljesítményű izzókkal + kis kopoltyúval, nem törött hanem átalakított állapotban, nagyobb méretű lámpára váltás miatt 10 000ft-ért eladó. érd: 06203936892 vagy válasz erre gomb.
Hali!
Valakinek egy gixer K5 1000 exap motor 15-be?
Képet tudnál róla bedobni?
Mailemet tudod akár oda is jöhet,ahova egyszerűbb.
?
Akkor ez a két láncvezető mennyi lenne?Köszi a választ,üdv,Béla
Sikerült új feszítőt vennem
Nekem van tán 2 pitbike első pumpám...
Olcsón,ez lemaradt
Sziasztok!
Főfékhengert keresek a lényeg,hogy működjön 1 dugós féknyereghez kellene,robogó,kis ccm3 enduro stb márka lényegtelen.
Adatlapomon található elérhetőségre vagy "válasz erre" lehet írni.
Köszönöm
Üdv mindenkinek.Keresek 650-es DOMINÁTORHOZ szelepfedelet.Főleg a himbák miatt.Csak hibátlan érdekel.KÖSZ
csináltatni tudsz, szerintem külön ilyet nem nagyon lehet kapni,én is sokat keresgéltem anno, azt gondolom tudod hogy csavarokat is cserélni kell üdv
hali!Szeretnék vásárrolni egy távtartót a fékhez hogy beférjen a 320 as tárcsa!Vki tudna segítséget adni hogy hol lehet ilyet kapni,de ha lehet vmi nem házilag gyártott cuccra lenne szükségem!aki tud kérlek segítsetek drz hez kellene
üdv. eladó yamaha r1 /2005 eredeti új idomok csak ami a képen látható egybe 99 eft. honda cbr 954 rr komplett váltó ,léptetővilla hibával egybe 28000 eft. vfr 800 fi 98-01 alkatrészek. kawasaki ninja 250 r új komplett kerekek egybe 50 eft. 0620/992-4528
Üdvözlök minden motorost!

Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldje el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt:
http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Sziasztok,
kis fejidomot keresek, lámpával, indexes is lehet. Cím az adatlapon.
Sziasztok!Kérdésem lenne.A honda trx 400 és a honda trx 450 lánckerekei megegyeznek?(első és hátsó is).Ha valaki tudja írjon.Köszi!
Figyelem ! Elloptak 4 db új
Bridgestone Potenza
gumiabroncsot és egy 200 l-es
OMW hordót Jászberényből.
--------------------------------------------
Jászb
erény Jásztelki úti lakótelepi garázssorról elloptak
többek között 4 db új Bridgestone Potenza
185/60R14-es méretű 10 év körüli gumiabroncsot, egy
200 l-es OMW hordót.
Ha tudsz róla valamit, esetleg te vagy a szerencsés vevő
elérhetsz a 06-30-9538-818-as telefonszámon, vagy
koszipisti@citromail.hu emailen.A méretben mintában
lehet eltérés , de 99 % biztos hogy ilyenek voltak.
Képek a következő linken.

http://racing-bazar.hu/alkatre...
sry de csak most ment
Sziasztok
Gyári Honda CBR 600F vadi új légszürő.8500 ft.CBR 600RR utángyártott légszűrő vadi új.5500 ft.GSXR 750 hez hátsó lánckerék 4500ft.Motor Zárak 1300 ft tól.Ha kell valami írjatok.
Üdv cbr919rr hátsókerék ahogy a képen van 15e,elsőkerék 16-os 10e,tank minimális horpival 15e,műszálas farokidom szép állapotban 5e,929rr jobb alsó idom 8e.
Rgvzoli.ezek nekem hosszuak.most meg nem allok at a 2csoves megoldasra.maradok optikai megfontolasbol a 3nal
Sajna elkéstél,már feladtam postán.
Minden típusú motorkerékpárhoz, quadhoz, ATV-hez
kopó alkatrészek a legjobb árakon!

Legyen az japán, olasz, német, amerikai vagy bármi más, mi megpróbáljuk beszerezni a kívánt alkatrészt motorodhoz, robogódhoz, quadohoz a legjobb áron! Egy próbát megér, nem?

Elsősorban az alábbiakat forgalmazzuk a teljesség igénye nélkül:
- DID meghajtóláncok és JT lánckerekek
- Brembo és Bendix fékbetétek teljes kínálata
- K&N sportlégszűrők
- Yuasa és Banner akkumulátorok
- Motul, Shell, Mobil1 olajok és kenőanyagok diszkont ár alatt
- Metzeler gumiabroncsok
- Brembo féktárcsák
- Fék- és kuplungkarok
- NGK gyertyák
- Morse Japan vezérműláncok
- És még rengeteg más minőségi termék!

Keresd meg árlistáinkban a keresett alkatrészed, vagy küldd el motorod pontos típusát, évjáratát és hogy milyen alkatrészt keresel, és már küldjük is az ajánlatot!

http://www.motoralkatresz.eu/
Köszönöm de már megoldodott a probléma.