Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
segítsetek nekem abban hogy polaris outlaw500 ashoz nem gyári idomot hol tudok venni!
hello
engem érdekelne
és szerencsére én is szentesi vagyok
ha aktív még írj és felhívlak.
Norbi
Szia!

Én csak egész lámpát tudok ajánlani
Szia! Vanhozzá. Adatlapomon elérsz!
régi kawasaki (zzr1100,zx10, gpz1000rx) cuccok eladók motoralkatrészek, idomok lengéscsillapitok kerekek láncszett sárvédők elektronikák stb. elérhetőségek az adatlapomon.
Sziasztok! Kellene nekem kawasaki kx 80-hoz első fékbetét!Ha valakinek van az szóljon! Köszi
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség KTM MX 125-ös motorhoz keresek alkatrészeket, ha valaki ebben nekem tudna segíteni az nagyon jó lenne, vagy pedig KTM bontót mondani!
Előre is Köszi a segítségeteket!
Eladó első kerék r6,r1 98-02-ig
Üdv Motorosok.
Utángyártott buborék plexik /típusonként akár több színben/, ezenkívül irányjelzővel egybeépített hátsólámpák, valamint fék és kuplungkarok. Fizetni előre semmit nem kell, utánvétellel postázok. Érdeklődni emailben. Köszönöm
Sziasztok. Nem tudjátok, milyen után gyártott de a gyárival megegyező levegőszűrőt lehet kapni 03-05 közötti R6-ba?
Amúgy ha valakit érdekel eladom a sportszűrőmet BMC, 10-ezerért
van ilyen csövem 2000+posta gyári
Sziasztok.2004-es CBR 1000 RR farokidomot és jobb oldali alsó idomot keresek,sérülésmenteset,festés menteset.Előre is köszi.Üdv.Sanya
ÜDv!
Most per pillanat nem találtunk.
Hogyha lessz valami akkor szólok.
oké
Holnap feladom.
Hali! Keresek CBR 1000 RR 2009-es balos lámpát és egy balos tükröt!
Sos.Segitsetek.Ma sikerült eltörnöm a hütö összekötö csövemet.Vagyis engedett az olaj,nem tudom miért,már elég régota nem jártam vele olyan oktober ota,de minden héten beinditottam még a nagy hidegekben is.Na szoval,ugy láttam a tömitésnél szivárog az olaj(ez a hajlékony csö ami hozzá van csavarva a fix csöhöz)rá akartam huzni de sajna beletört menetestől.Na most az lenne a kérésem felétek,hogy nem e tudtok valahol valakit aki gyárt vagy van elado ilyenje,mert elég nehezen kapok.Válaszotokat köszönöm.Suzuki bandit 600s 1997
Ha szükséged van valamire az Amerikai Ebay.com oldalról, vásárlás és szállitás,(csak fixáras termékek esetében) komplett ügyintézés.
Hetente jön légi konténerem az USA keleti partjáról Budapestre.
1, lépés: küld el a kiválasztott termék linkjét!
palykadaniel@freemail.hu
Este merek azt szolok
Szia 94-es fzr600-on ha gondolod mérek egy torokátmérőt?
A szemközepe 57,és71cm. Van78cm kisebbek-nagyobbak!
bocsi, írtam ide anarchy77@freemail.hu
hali!
Egy mail címet adsz és akkor adnék címet hova kérném