Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali aprilia rx vagy mx kuplungkar valakinek van eladó?
Az nekem pont nem jó Viszont az indexek külön érdekelnének!
Ha a BMW F650-esé jó bele( nagyon valószínű), akkor van. Keress az adatlapomon lévő emilen!
Sziasztok!
Nincs valakinek bontva 1994-es Honda Pan Europa 1100-hez első lámpája?
Szeva!

600RR 1000RR R1 meg kis átalakitással GSX-R ZX re
Ha érdekel hivj!
30/680-2519
Milyen motorra passzol?
Hello!

Eladó a képen látható rendszámtábla tartó!
1pár mini ledes indexel együtt!
Ár:12,000Ft
Posta mehet!
Érdeklődni csak telefonon: 30/680-2519
Sziasztok!

Lenne egy 2004es HUsaberg FC450 rol szarmazo elso sarvedo amit eladnek esetleg elcserelnek egz sm sarvedore.
Ha erdekel kepet tudok kuldeni. karc horzsolas mentes.
Mar nem kell.
Sajnos nem tudok mert valamelyik paraszt úgy szintereztette újra a vázat h a fele nem látszik. 1998-as évjárat.
Küldj egy vázszámot a kawasaki @ steelhorsemotor .hu-ra!
Hogy ha valakinek szüksége lenne japó kúpgörgős csapágy szettre...akkor csipogjon
10.000pénz.
A két kis karbon dobnak mi lenne az ára? Összekötő nélkül. Olyan kicsik, amilyennek tűnnek a képen?
Van egy új minarelli robeszblokkom, 50 fabatkáért elpocsékolnám.
Helló! power szelep, jobb oldali forgyttyús ház, kuplung kosár.
Yamaha Fz 750-hez való félidom eladó. Nagyon szép állapotban, fehér színben. Nem hiszem hogy újra kell festeni. Én feltenném így ebben az állapotban. Hívj, megegyezünk! Érd: 20/227-0655
Kell egy 17" felni az aggyal megegyező küllő számmal, megfelelő küllő hosz mérettel (esetleg szabni a régi küllőkből?) majd normálisan(kicentírozva) össze fűzni vagy venni egy készet valamelyik bontóban.
Szia! Mi kellene?
pregaso 650 i.e. 2001.-es hez van-e valakinem lendkereke?
sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet csinálni 17 collos felnit? 19 collos felninek az agya kell bele? meg gondoltam veszek egy 17-es hátsó kereket. és így összedobom, hogy belerakom abba a 19-es felninek az agyát. de a küllő méretek nem lesznek jók, tudom. vagy hogyan szokták ezt csinálni?
köszönöm a segítséget
ELADÓ! Akciós kínálat. Minden ajánlott ár ,alku képes! Jól jársz
Ízelítő a kínálatból, ha érdekel írj: kawasakimar@gmail.com
hall

ha valakinek lenne eladó xr 600 vagy 400,akár 250-es tankja üléssel meg minden akkor légyszives szóljon,vagy ha tud ilyesmit valahol.
köszi
Hali! valaki nem tud kx 250-hez alkatrészeket? 98-as évjárat.
Keresek kormányvég tükröt, vagy esetleg "hagyományos", szárral rendelkező tükröt(nem ikarus-ra valót). Köszi!
Gyári és utgy. KAWASAKI alaktrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) .Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra!