Lenne egy 2004es HUsaberg FC450 rol szarmazo elso sarvedo amit eladnek esetleg elcserelnek egz sm sarvedore.
Ha erdekel kepet tudok kuldeni. karc horzsolas mentes.
Mar nem kell.
Yamaha Fz 750-hez való félidom eladó. Nagyon szép állapotban, fehér színben. Nem hiszem hogy újra kell festeni. Én feltenném így ebben az állapotban. Hívj, megegyezünk! Érd: 20/227-0655
Kell egy 17" felni az aggyal megegyező küllő számmal, megfelelő küllő hosz mérettel (esetleg szabni a régi küllőkből?) majd normálisan(kicentírozva) össze fűzni vagy venni egy készet valamelyik bontóban.
sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet csinálni 17 collos felnit? 19 collos felninek az agya kell bele? meg gondoltam veszek egy 17-es hátsó kereket. és így összedobom, hogy belerakom abba a 19-es felninek az agyát. de a küllő méretek nem lesznek jók, tudom. vagy hogyan szokták ezt csinálni?
köszönöm a segítséget
Gyári és utgy. KAWASAKI alaktrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) .Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra!
Nincs valakinek bontva 1994-es Honda Pan Europa 1100-hez első lámpája?
600RR 1000RR R1 meg kis átalakitással GSX-R ZX re
Ha érdekel hivj!
30/680-2519
Eladó a képen látható rendszámtábla tartó!
1pár mini ledes indexel együtt!
Ár:12,000Ft
Posta mehet!
Érdeklődni csak telefonon: 30/680-2519
Lenne egy 2004es HUsaberg FC450 rol szarmazo elso sarvedo amit eladnek esetleg elcserelnek egz sm sarvedore.
Ha erdekel kepet tudok kuldeni. karc horzsolas mentes.
Mar nem kell.
10.000pénz.
köszönöm a segítséget
Ízelítő a kínálatból, ha érdekel írj: kawasakimar@gmail.com
ha valakinek lenne eladó xr 600 vagy 400,akár 250-es tankja üléssel meg minden akkor légyszives szóljon,vagy ha tud ilyesmit valahol.
köszi