Kopóalkatrészek minden motorhoz kedvező áron!
-D.I.D, Iris, JT, KMC láncok, lánckerekek
-Prox, Vertex, Wössner blokk alkatrészek
-UFO, AKITO, PROGRIP motoros ruházat és felszerelés
- JT és GOLDFREN féktárcsák
- GOLDFREN és AP RACING fékbetétek
- Kuplung és fékkarok
-Cross sebváltókarok
-Egyéb kiegészítők: karok, tükrök, kormányok, markolatok, kézvédők, motoremelők, olaj és légyszűrők, és még rengeteg motoros kiegészítő kedvező áron rendelhető!
Szia.Ezekből az alkatrészekből csak ez a két vezető érdekel.Mennyi lenne az ára? A többi cuccból van tartalék,van olyan amiből három is van.Köszönöm a fáradozást meg a képeket.Üdv,Béla
Yamaha Fz 750-hez való félidom eladó. Nagyon szép állapotban, fehér színben. Nem hiszem hogy újra kell festeni. Én feltenném így ebben az állapotban. Hívj, megegyezünk! Érd: 20/227-0655
Köszönöm hogy ilyen részletesen leírtad,hogy milyen alkatrészek vannak,sok időbe tellett biztosan. .Amit felsoroltál,ebből minden van nekem tartalékba,egyedül a vezérlánc vezetők nincsennek,meg a jeladó.Ha megtalálsz ezek közül valamit,légyszíves jelentkezz.A láncfeszítőt rendeltem,újat,ha nem lesz raktáron,akkor megveszem tőled,majd kapcsolatban leszünk,üdv,Béla.
Nagyon nem szeretném senki boltját rontani,de maradt egy-két apróbb alkatrészem CBX 550-hez.Ha esleg Tapolca környékén jársz,ingyen viheted.Elérhetőség az adat lapomon.
Kétsávoson mindenképp - engem autóval is így mértek be, hogy egy közeledőt mértek, és ahogy én elhaladtam, félig takarásban az én autóm hátulját kapta el...
esetleg méreteket.
Kopóalkatrészek minden motorhoz kedvező áron!
-D.I.D, Iris, JT, KMC láncok, lánckerekek
-Prox, Vertex, Wössner blokk alkatrészek
-UFO, AKITO, PROGRIP motoros ruházat és felszerelés
- JT és GOLDFREN féktárcsák
- GOLDFREN és AP RACING fékbetétek
- Kuplung és fékkarok
-Cross sebváltókarok
-Egyéb kiegészítők: karok, tükrök, kormányok, markolatok, kézvédők, motoremelők, olaj és légyszűrők, és még rengeteg motoros kiegészítő kedvező áron rendelhető!
Info: endurobolt@gmail.com
06 20 521 84 99
Ha igen akkor Posta utánvételesen tudunk üzletelni? .
emil az adatoknál.
GPZ1000Rx kerekek 90%os gumikkal, hátsó villah, központi rugostaggal, elektronikák, lánckerékszett (majdnem zsir uj) féknyergek lábtartókonzolok,
Zx10 (88-90) blokkalkatrészek, vezérlés hengerfej, kerekek, féknyergek fékbetétek, fejidom plexivel, farokidom tank müanyagbetétek., elérhetőségek az adatlapomon.
Bubis plexik eladók sok tipusra 10-12EFt közt,integrált irányjelzős hátsólámpák 14EFt-tól!Szines Racing fékkarok 14000Ft/pár-tól(felhajlós változatban is!),lábtartók,bukógombák,markolatok,idomba szerelhető irányjelzők,üléspúpok,tükrök kedvező áron!
Azonnal vihető gsxr600-750 K6 füst,yamaha r6 2006-2008 sötét bubis plexi!(nind 10000Ft) tel:06303210309 bali105@t-email.hu
a kis gy.jeladó dekni 5000ft
generátor fedél 5000ft-egy ilyet annó egy csákó 25 000ft-ért vett-
vezérműlánc
primerlánc-de szerintem nem az- ez a 6db alkatrész együtt 25
vez.lánc vezetők 3db 000 ft
szelepfedél tömítés
Már több féle felszerelés, kiegészítő, ruházat is megtalálható rajta!
Látogass el hozzánk a részletekért!
http://motoralkatresz.eu
Nagyon nem szeretném senki boltját rontani,de maradt egy-két apróbb alkatrészem CBX 550-hez.Ha esleg Tapolca környékén jársz,ingyen viheted.Elérhetőség az adat lapomon.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...