Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakit érdekel van egy kitünő állapotú Rotax123-as blokkom, az ami a képen is látszik. ára:25000Ft
Most érkezett meg a fékcső köszönöm szépen. . .
szia,

van 400-as impulse/inazuma karbim bontva,ha érdekel 70 317 90 83

üdv,P.
szia,

van kb 3-4 pár jó állapotú tárcsám, árak 30-tól párban, állapotfüggően.
nyilván újszerű drágább, de igény szerint tudok adni olcsón kopásméret(3,5) közelében levőt is. ha érdekel 70 317 90 83.
szevasztok

Suzuki Gsx 400-ashoz 95" évjárat keresek karburátor sort, akinek van kérem jelezze
Nekem elvileg van 06203114528
Szevasz baggio75 !

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, és a linket is! Így azért már neki merek állni akkor.Látom neked is Yamahád van, remélem egy pár év múlva már én is a kategória csúcsát fogom képviselni! De addig még egy kis rutint össze kell szednem.Köszi mégegyszer!További szép estét!
Köszi Andi a válaszod!
Nagyon köszönöm a válaszod!
Szia!
Itt találsz különböző kereteket:http://www.agomotors.hu/websho...
Akkumlátort felesleges kikötni,csak ne legyen rajta a gyújtás és persze legyen lekapcsolva az index és a világítás is.Szerintem egy kis odafigyeléssel símán megoldod,az indexeknél nagyon egyszerü ott csak két vezeték van,de szerintem ha felcseréled őket akkor sem tőrténik semmi.A világításnál rajzold le ,hogy melyik vezetéket honnan húztad le és ha kötöd be akkor a rajz alapján adni fogja magát.Csak türelmesen!
Sziasztok!
VTR 1000F-hez(2004-es) keresek első féktárcsákat.
Elvileg cbr900(94-97)-esé és vfr750(94-97)-esé is jó hozzá.
neked nincsen ?
Szia!
Teve nem jól mondta, ez nem jó a H-s, csak J2-es, egy légbeömlős.
És az nekünk van, 25 ropi.

Üdv: Andi
Ne aggodj tudni fogják
üdv
valakinek esetleg van 99es zx6r-hez az az U alakú ekeidom, ami a kétoldalidomot fogja össze előlalul? ezt jól megaszondtam
05-ös zx10r lámpát keresek előre, az se baj ha picit sérült Olcsó legyen
szia, nem tudom a 95-ös milyen de azt hiszem stimmel a H-s szériával, és van karbisorom hozzá, elérhetőségek az adatlapomon.
10 az ára így kompletten. Várom a képeket!
20 ezer az ára
Milyen árban adod őket?
A puch idomokat hétvégén lefényképezem ami van és elküldöm az e-mailedre,de én is tartom valoszínűnek,hogy nem fog egyezni.
Szia!
Van hozzá jó tárcsánk, 30/579 8360
Andi
Hali!Jó állapotú első féktárcsát keresek 2001-s kawasaki zx9r-hez.Az átmérője 310mm.
És ezek az idomok a Lido-hoz, egyedül a két oldalidom és az első sárvédő ép, a többi repedt-sérült, vagy hiánycikk. De tartok tőle, hogy nem fog egyezni az 50-esével...
Na ez a két pit fékrendszerem van lomnak, az egyik 2, a másik 4 dugós nyereggel, viszont ezeknek a csavar átmérője asszem csak 8-as!
Helló Mindenkinek! ZXR-750 karbisort keresek 1995!