Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyári és utgy. KAWASAKI alaktrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) .Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra!
okés, addigra összeszedem a dolgokat.
TL 1000 R-hez füstös plexi eladó. 12500Ft postával.
Sziasztok!
2000-es Rm 250 hez keresek berugókart!(Aminek a tengelye nem kotyog)Ha vki rendelkezik eladó példánnyal irjon rám!
helo nekem van egy komplett fz 750 esem alkatrésznek elado ha érdekel hivj fel 06308913031 ákár éjelis hivhatsz de ha kell megis bontom
!
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Valaki? Kúpgörgős japó szett.
Sziasztok! Eladó bukógombák, egyedi készítésűek. 5000Ft /2 db Akit érdekel írjon. További szép napot
De igen ő az.Ő a cimborám.Beszéltem vele tegnap is és mondta hogy fizetés után megyünk érte
Sziasztok! Eladó a képen látható bontatlan Kawasaki Gpz 750-es blokk.Auszriából behozott osztrák forgalmival 60000ft. Továbbá hozzá való gyári kipufogó rendszer 4.2 szép állapotban 20000ft! Tökéletes önindító15000ft , olajhűtő 12000ft, trafók 10000ft,fesszabályzó 10000ft, tank elektronikával 15000ft stb......
lehet ugyanarrol a srácról beszélünk, csak nem az a srác akinek az a szépen átalakitott 10ese van feketébe? Azt hiszem dávidnak hivják.
rotax 127-hez trafoja van valakinek?
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy valamelyikőtök tudna nekem adni 0,30mm-es karbon membrán lapot, vagy esetleg RS 125 1997-es gyártmányú sportmotorhoz kimondottan? Ha igen kérem jelezze a beciby@citromail.hu e-mail címemre!4
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv.: Béci
sziasztok! Ha van valakinek eladó husqvarna sm 610 gyári dob, jó állapotú 2006-os évjárattól, akkor engem érdekelne!
az idomok amiről beszéltünk azt haver venné meg 2 hét múlva csak én is utána néztem hogy van e.
nem stimmel a tiédbe mert ez nem fordított villásé
ez még a 99-es modellé
ez a felsö kifli amit látok a képen ez a zx6 os-é ez forditott villásba való? amennyiben igen szerinted stimmel a 12eshez?
1100xx faridom olcsón:5.000
eladó zx6r
Árat érdeklődésre
Köszi a segítséget !
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki ,hogy hol lehet beszerezni Husqarnához új alkatrészeket? 94 es TE 610 es.
Szükségem lenne vezérmű kerekekre meg a láncfeszítő ívekre.
A segítséget előre is köszönöm!
irtam lentebb hogy full idomzatom is van hozzá , konzol minden, elvileg van érdeklödö, de pár hét mulva fizetne, én a komplett cuccért kértem 40 ezret