Gyári és utgy. KAWASAKI alaktrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) .Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra!
Sziasztok! Eladó a képen látható bontatlan Kawasaki Gpz 750-es blokk.Auszriából behozott osztrák forgalmival 60000ft. Továbbá hozzá való gyári kipufogó rendszer 4.2 szép állapotban 20000ft! Tökéletes önindító15000ft , olajhűtő 12000ft, trafók 10000ft,fesszabályzó 10000ft, tank elektronikával 15000ft stb......
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy valamelyikőtök tudna nekem adni 0,30mm-es karbon membrán lapot, vagy esetleg RS 125 1997-es gyártmányú sportmotorhoz kimondottan? Ha igen kérem jelezze a beciby@citromail.hu e-mail címemre!4
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv.: Béci
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki ,hogy hol lehet beszerezni Husqarnához új alkatrészeket? 94 es TE 610 es.
Szükségem lenne vezérmű kerekekre meg a láncfeszítő ívekre.
A segítséget előre is köszönöm!
2000-es Rm 250 hez keresek berugókart!(Aminek a tengelye nem kotyog)Ha vki rendelkezik eladó példánnyal irjon rám!
!
http://robogotuning.hu/spd/277...
Érdeklődni szeretnék, hogy valamelyikőtök tudna nekem adni 0,30mm-es karbon membrán lapot, vagy esetleg RS 125 1997-es gyártmányú sportmotorhoz kimondottan? Ha igen kérem jelezze a beciby@citromail.hu e-mail címemre!4
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv.: Béci
ez még a 99-es modellé
Árat érdeklődésre
Tudna nekem segíteni valaki ,hogy hol lehet beszerezni Husqarnához új alkatrészeket? 94 es TE 610 es.
Szükségem lenne vezérmű kerekekre meg a láncfeszítő ívekre.
A segítséget előre is köszönöm!