Gyári és utgy. KAWASAKI alaktrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) .Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra!
Motorosok!
Minden típushoz javítok - tekercselek - generátorokat, és önindítókat.
Több, mint 20 éves speciális jártasság ezen a szakterületen, és abszolút jótállást vállalok a munkámra!
Telefon: 06 30 262 5500
Részletek: http://indukcio.uw.hu
Jó állapotban van.Az enyém piros,eredetileg szürke fehér volt.Találtam a vaterán egy új marshall dobot,és most azon munkálkodok,hogy a leömlőket összehozzam a dobbal.A dob kimondottan erre a modelre készült,bele van ütve hogy cbx 55o.Majd ha kész lesz, teszek fel képeket,üdv,Béla.
Képem még a régi amikor hoztam. Ez '82-es, de '83-ban helyezték először forgalomba. Volt egy párja, az jobb állapotú volt, ez igazából donor lett volna, került is át egy pár cucc a másikra róla, de azt el kellett adnom sajna. Ennek akarok most nekiállni, apránként összerakosgatni ha sikerül.
1984 es.Teljesen felújítottam olyan,mint az új,kívül belől.Majd teszek fel képeket hamarosan.Írjál a tiédről egy pár sort,meg esetleg kép ha van,üdv.Bela
Szia.Sajnos,az első lámpát már eladtam,első fékkar nem is volt.Őszinte leszek, óra az van,de nem adnám el,lehet szükségem lesz még rá.Konkrétan,milyen alkatrész van a gyújtásból?
Üdv! Érdekelnének az órák, valamint első fékkar, és az első lámpa, ha lehet ármegjelöléssel, vagy cserébe másik alkatrészért. (van cbx-hez komplett kerék gumival, és gyújtás.)
Yamaha Fz 750-hez való félidom eladó. Nagyon szép állapotban, fehér színben. Nem hiszem hogy újra kell festeni. Én feltenném így ebben az állapotban. Hívj, megegyezünk! Érd: 20/227-0655
Minden típushoz javítok - tekercselek - generátorokat, és önindítókat.
Több, mint 20 éves speciális jártasság ezen a szakterületen, és abszolút jótállást vállalok a munkámra!
Telefon: 06 30 262 5500
Részletek: http://indukcio.uw.hu
papír nem nagyon kéne, ha ettöl olcsobb
pénz pénz pénz
krossz és enduro alkatrészek, kiegészítők vására! nézz be, megéri!
honda cr és yamaha dt alkatrészek!
pitibike alkatrészek!
Suzuki DL 650 2009-es alkatrészeket keresek
vagy törött motoromat eladnám
06209425330