Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez igy is van andi csak az a baj hogy te nem veszel semmit csak eladsz. ugyhogy most azért vagy "csak" második
Sziasztok
Van egy CBR 600 F gyári levegő szűrőm ,vadi új (17210-MBW-D21)8000ft.Meg egy CBR600 RR utángyártott (HFA1616)5000 ft .Ha kell valakinek postázom.
Szia!
Szóltam, nekünk is van mindkettőhöz

Üdv: Andi
Azt hittem engem jobban szeretsz, mint atixot
Szia!
Én tudok, 40 ezer a pár, ha érdekel, akkor keress meg

Üdv: Andi
Na akkor mindenki boldog Atix, elsöbbséget élvezel természetesen.
ZZR 1100 fejidomom van.
zx10 idomok a hátulja is megvan majd holnap rakok fel fotot arrol is
zzr 1100 és 1989 es zx10 idomokat keresek saját részre.Akinek van az szóljon
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
enduro/krossz alkatrészek, kiegészítők!
honda
yamaha
pitbike
UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK!
Sziasztok. Egy kérdéssel fordulnék hozzátok hogy valakinek nincs elfekvőben egy te 410 gyújtótrafója ha valakinek van írjatok légyszíves előre is kőszi. Évj 1998
sziasztok
van egy eladó 08 09 es idomszett
utángyártott motoron sose volt dobozában
egy két fül hiányzik belülrol azon kivül hibátlan ez a gyári hibája
130000 huf
a hülyének is megéri....
ajándék üléspuppal
Sziasztok!
Eladó egy KTM sx 125-be való gyári dugattyú ( VERTEX). Mérete: 53,95 mm. Kb. 5-10 üó van benne.
Ára: 12000Ft
Érd.: 06306875657
sziasztok.
cagiva w8-hoz keresek hátsó féktárcsát.asszem 91-93 közötti az évjárat.ha valakinek lenne azt megköszönném
Fordított teló Suzuki GSXR-750 91'évjáratú kompletten eladó,faragáshoz kitűnő alany!A telópár villahidakkal,keréktengellyel,kerékfékhengerekkel most csak 50rugó!
Ha kell,odaadom hozzá az első kereket is féktárcsástól alku nélkül összesen 70eft!
A telót szimeringezni kell,mivel enyhén szivárog,de ezt építésnél amúgy is cserélni szoktuk!
Ha kell,megvan hozzá a komplett hátsó futómű isez viszont tökéletes állapotú: teló,lengővilla,kerék ,féktárcsa,munkahenger,ez összesen 30 eft!
Elérhetőségem az adatlapomon!
Sziasztok!

Eladó malaguti f12 alkatrészek! Írj és mondok árat és hogy még mi van meg! Korrekt árak!
Kösi jaszipapa
igen természetesen.
a idomjav@gmail.com -on tudunk beszélni és küldj képeket a sérülésekről. üdv:gege
Szia!
Szeretnék érdeklődni, hogy 2003 utáni suzuki sv 650-hez van fedlapotok ami szerszámkészlet tartódobozára való?
Tessék: fejidom
FZR 1000-es első telót nem tudsz esetleg? (hagyományos 41mm)
90 es FZR600 bontodik idomzat nem teljes az alja hiányzik, elérhetőségek az adatlapomon.
üdv. érdeklődnék h idomokat tucc-e javítanI! olyat ami pl: lukass.pici darabok hiányoznak? várom válaszod! üdv.
kösz...
Gixer 400-hoz (GK76A) kesek első lámpát, mert rendesen beszólt neki egy kavics