Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a segítséget utána érdeklődöl.
Sziasztok!
Aprilia Shiverhez keresek alkatrészeket. Elérhetőségem az adatlapomon.
Sziasztok!
Bubis plexik eladók sok tipusra 10-12EFt közt,integrált irányjelzős hátsólámpák 15EFt-tól!Szines Racing fékkarok 14000Ft/pár-tól,lábtartók,bukógombák,markolatok,idomba szerelhető irányjelzők,üléspúpok kedvező áron!
06303210309
bali105@t-email.hu
sziasztok valakit nem érdekel aprilia rotax 123-as alaktrész?
van minden ami rotax 123-ba van! hegner szet ,kuplung,válto,blokfelek,alaplap,főtengejek az egyik főtengejbe még csak vagy 100 km van! ,csapok,müanyag fogaskereke,deknik ,takaroidomok,stb szoval minden ami 1 blokhoz kelhet! akor van még 1 aprilia af1 gyári és 1 arow sportkipufogo rendszer ,1 pár rs viszapilantotükör,1 sem amal trafó,index relék van ledes is meg normál izós is!akor van még 1 rs 50 hez vagy af1 50 hez való öninditóm is! elégé sok mindenem van!
nem csak anyi amit itt leirtem!
ird meg mi kel és én mondom hogy mien árba van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
telefonon éjel napal elérhető vagyok!
Elfelejtettem megírni,hogy pesten is lakik,meg szerbiában is.Azért írom,hogy ne gondold,hogy gond lenne az alkatrész atvétel.
minden segítség számít, egy szétkopott állapotban szétszedve pihen a haver műhelyében, egy ládából vigyorognak rám a szelepek, a másik egyben van,de úgy füstöl mint egy kétütemű tzr 250, egri gyűrűk vannak/lettek bele gyártva. köszönöm a segítséget.
bera@adacity.net A pontos emil cim,nincs amit ő nem tud beszerezni,motoralkatrészre gondolok
Megmondom őszintén, hogy max. 30-at tudok adni érte, amúgy ráér.
Ha esetleg még meglesz nyáron, érdekelhet. Köszi!
Én 2oo7 ben rendeltem meg az alkatrészeket,akkor volt hozzá minden,ami kellett.Lehet hogy azóta változott a helyzet és nincs már alkatrész,de kétlem.Én bácskai vagyok,az illető, aki nekem az alkatrészeket hozta is idevalósi.Bera Györgynek hívják,az emilje pedig: bera@adacity.net vagy com nem vagyok benne biztos.Remélem segítettem,üdv,Béla
Szia!

Nézd meg itt: biker-world.hu... Ha jól láttam, 13e ft a 2db-os szett..:-)

Sziasztok!
Yamaha Xt 600 (43F) típusú motorhoz keresek szívótorokhoz gumikat. Ha valakinek porosodik a polcon írjon rám!

Köszi
Szia!

Küldj egy mailt a biker-world.hu oldalról, szerintem 1-1 1/2 hét alatt meghozzák..

Helló!
Valaki tudna segíteni hol tudok Rieju RR50 kerékre lánckereket venni?
Hát nem. De ha egészben kellene, akkor eladó. Motorikusan nagyon nagyon jó állapotban van. 199.999FT az ára, papíros. Nincs rá műszaki, hátsó lámpa, kmóra spirál kell rá. El akarom adni, mert 250CR-t szeretnék helyette...
Igazad van, hónolták a hengert,nem jól írtam.
Megbontod?
bocs, szerintem hónolták a hengereket, épp a feltükrösödés miatt.
adj egy e-mail címet, mert itt aki szétbontotta már tépi a haját, és még eredeti alkatrészt sem lehet kapni hozzá, a honda meghúzott egy vonalat és az alatti járművekhez nem lehet rendelni semmit.megköszönném és továbbítanám az infót mert eddig csak nézegetik a szétbontott motort. meg vennék az alkatrészt de nincs infó. köszöntem.
Én eredeti japán gyűrűket vettem ,a henger tükrösítve lett,nincs olajfogyasztás, 1 gramm sem.Ennek ára van.Csak a gyűrűkért 24o eurót fizettem,az egész blokkfelújítás kb. 12oo euróba került.A primér lánc, pl.22o euró volt,eredeti honda,új. Drága volt, de megérte.Eladni nem szabad,mert a befektetésnek csak a töredékét kapnám vissza.
Sziasztok
Dr650-hez keresek kerekeket.
Köszi
nekem is volt ilyen 2 db, szerintem sokkal jobban nézett ki mint az akkori konkurensei. bár nagyon sok kilométer lehetett benne elég szépen muzsikált. a fékek összerakásához türelem kellett, de másodszor már nem kellett vesződni vele.
itt helyben is van egy beteg cbx 550, hengersor kellene rá, hengerfej. próbálták eger-ben gyártott gyűrűkkel javítani, de az olajfogyasztás nem csökkent. most épp szétszedve várja a megmentőjét.
Helló!
Valaki tudna segíteni hol tudok Rieju RR50 kerékre lánckereket venni?
sziasztok lene egy kérdésem van egy lifan tipusú pitbikém és ha másodikban fel rakod akkor elkezd ugrálni és elég erősen recsegni milehet a baja? léptető villa vagy fogaskerék? előre is köszönöm a válaszát akki ért hozzá!
Sziasztok!

RMX250-be(98-as, de elvileg tök mindegy jó bele minden évjárat) kéne nekem lendkerék+ék. Aki épp bont és van eladója, vagy tud helyet ahol érdemes érdeklődni, pls. informáljatok itt vagy emailben.(dewenduro kukac gmail.com)

Köszi.
Szia!
Nekem egy komplett Dominatorom lenne eladó. Motorikusan tiptop állapot.
Hello!

Eladó a képen látható LLS rendszámtábla tartó!
1pár mini ledes indexel együtt!
Ár:12,000Ft
Érdeklődni csak telefonon: 30/680-2519
Köszönöm a jókívánságokat,kívánok neked is minden jót,kitartást a felújításban,üdv.Béla