Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Nem mondtam hogy rossz .Csak néztem egy másik bontót is és ott olcsóbb Mindeninek az kell ami olcsóbb,sajnos nekem is:)

Azért köszönöm rendi voltál
Feszültség szabályzó eladó!
Igaz, te bontós árak alatt dolgozol, de ezt én nem tehetem
Ezeknek ennyi az áruk, az új tuti sokkal több. Attól, hogy bontott, még tökéletesen működőképes, ezt te tudod a legjobban

Üdv: Andi
Szia Andi!Igen ez az Köszi szépen De nem gondoltam volna hogy használtan 5000 ft
Szia Gábor!
Ez lenne az
5 ezer forint.

Üdv: Andi
Félreértettél! Arra céloztam hogy semmit sem ér a forintunk!Egyenlöre!
Kösz mindenkinek! Megoldódott!
Szia!
Lehet itt is találsz valamit
Minden típusú motorkerékpárhoz alkatrészek a legjobb árakon!

- DID meghajtóláncok és JT lánckerekek
- Bendix és Brembo fékbetétek teljes kínálata
- Yuasa és Banner akkumulátorok
- Fuchs, Mol, Mobil1, Valvoline, Motul, Shell olajok és kenőanyagok diszkont ár alatt
- Brembo féktárcsák
- Fék- és kuplungkarok
- NGK gyertyák
- És még rengeteg más minőségi termék!

www.motoralkatresz.eu
KAWASAKI Zx6r (98-99)Motyók eladók!

Felnik,henger ,váltó műszerfal,elektronika,karburátor ,villahidak,Tank.kormánykapcsoló,h.lábtartók,Hátsó
féknyereg jó betétekkel,Gázkar+bovdenek,hátsó lámpa,olajdekli,generátor tekercs,kormánycsutkák,vezérmű tengely,főtengely,légszűrő ház,vezérmű lánc feszítő,kábelköteg,benzin pumpa relé,index relé,vízpumpa,biztosíték tábla,cdi gyújtás elektronika,hajtókarok,dugók,önindító,

Yamaha r1 alsó idom(jobb-bal-eke idom)
Honda cbr 1100ff faridom(szürke)
Bocs ha kicsit sz...rágonak tartasz,de ha egy fejidom 15-20 között van akkor szerintem nem fura ha sokallom az árat ezekért a cuccokért amit ajánlottál!
1994 es kawasaki zzr 600 E bontott alkatrészei eladók motor blokk ,felni,idomok ,féktárcsák ,lámpák, sok más alkatrész. 06309492804
szia komplett feszitő szett van uj gyári 20.000ft
lánc sajnos nncs
ha érdekel irj vagy hivj 06209352002
Sziasztok!

Valaki nem tud esetleg 2003 Hayabusához vezérműláncot, illetve feszítőt hozzá?
Hello!
Eladó ez a nyitott dob, egy 97es osztrák Sendán volt rajta, nem házi készítésű, márkája is volt csak rozsdásodás miatt lelett fújva.
Árban megtudunk egyezni
Ezen kívül gyakorlatilag mindenem van Sendához komplett motor, telók, felnik stb. /kivéve idomok/
1994 es kawasaki zzr 600 E bontott alkatrészei eladók motor blokk ,felni, ,idomok ,féktárcsák ,lámpák, sok más alkatrész. 06309492804
1994 es kawasaki zzr 600 E bontott alkatrészei eladók motor blokk ,,idomok ,féktárcsák ,lámpák, sok más alkatrész. 06309492804
Sajna nem! Hacsak 1ft-ért nem kapunk valami csodafojtán 280eurót! Bontottban néha néha elöfordul.
én meg úgy tudom nem jó rá, de majd utánajárok! Hütőtakarót nem tudtok? Tudod miről beszélek?
Szép ára van! Olcsóbbat nem tudsz! Őszinte akarok lenni akkor ennyit nem akarok adni egy üvegszálas kis semmiért!
nekem jo csak majd kell rola egy kép es akkor majd kuldom a cimet
99 es cbr 900rr hez keresek index relét.Ha valakinek van az szóljon és az árát is mondja meg.

köszi mindenkinek
szia holnap tudom megkeresni
után vétel tudom küldeni ha irsz cimet
hello 1 képet tudnál nekem felrakni rola hogy mien mert ha jo akkor kell. hogyan jutatnád el nekem postán mert en debrecenben vagyoki sokat
szia elvileg van 4000ft
ha jó az ár irj megkeresem