Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello

mindenki Keresek lehetőleg jó állapotú krauser oldaldobozokat.
Kulcsa nem baj ha nincs!Aki tud valakit lééci írjon nekem! idaho@freemail.hu
Már majdnem lett de átvert a csávó ......

köszi mindenki

üdv
GIVI D200S 27500.-Ft
www.robogotuning.hu
Sziasztok!
2003 elötti SV 650-hez keresek Dynojet kittes karbit ,vagy csak súbertűt a kittből.
szia vizhütő , tükör van ha érdekel hivj 06209352002
szia van bandit gyujtáskapcsolom ha érdekel hivj 06209352002
05-06 -os zx6-ra tanksapkára erősíthető kapaszkodót vennék. elérhetőségem: kollarzoli@hotmail.com , 06706677333
Sziasztok!
VFR800 98'-as masinámhoz keresek túra plexit.
Lehetőleg füstszínűt, de lehet víztiszta is.

Köszi
üdv. keresek cbr 600 f4 1999-2000 évjárathoz fékpedált, váltókart, vízhűtőt, plexit, ekeidomot, 2 tükröt, ha valakinek van valami eladó ezek közül azt kérem üzenjen! köszi.
Kormánykiemelőm van, illetve FZS1000 gyári kiflik. 8,000-ért elvihető.
Ebben már a rezgéscsillapító gumi szilent is benne van!
lehet bekerült némi homok
fecskendővel alkoholt sprickelj bele, majd kompresszorral fújogasd kulcsot párszok ki-be huzigálni
4-5 alkalom után nem jobb akkor más a hiba
pár lakatot megmentettem már így
akinek kel valami írjon.

Elektronikák,kábelköteg,hátsó lámpa,karburátor,váltó,műszerfal,felnik,tank,henger
.....stb
Heló mindenki. Segítséget kérnék tőletek. GSF 400 banditom gyujtáskapcsolója nem igazán akar működni. Konkrétan csak nehezen tudom elfordítani a kulcsot. Szerintem ez cserés lesz . A kérdésem az volna hogy ezek a gyujtáskapcsolók mennyire kompatibilissek egymással? Nem tudnék én beépíteni egy hasonlót? Végül is én átköthetném ezt egy billenő kapcsolóra is csak akkor az indítaná el aki akarná. Na mid1. A lényeg hogy nem feltétlen szeretném eredetí új alkatrésszel megjavítani. Ha tudnátok egy bontót vagy valamit akkor írjatok . Előre is köszönöm.
Valaki nemtud egy oldalt ahonnan tudnék letölteni robbantott ábrát hyperpro kor.telóhoz? régebbi fajta olajos telóhoz kellene
Yamaha 535 bontott alkatrészek eladok szinte minden.tel.2572233
Helló!

Olyan hátsó lámpát keresek, amit bele lehet rakni a DR750-es hátsó sárvédőjén található szerszámosdoboz helyére. Talán DR600 vagy KLR lámpája jó bele, illetve Acerbis. Holnapra lemérem.
Köszi
Okta
Helló Mindenkinek! A yamaha mellett van még egy piaggio zip robogóm is eladó,esetleg cserélném a kettőt egy üzemképesre! 0036 30 9691 518
A fele is sok érte. Hajrá
Sziasztok! Van egy eladó yamaha fz 250-es mocim kompletten,forgalmival de sajnos komresszió hiányos!
Sziasztok!Keresek DR-600 86-89 év....hengerfejet!06 30 494-8721
Használtan már 10-ért van LSL kormánytartó, amit a villára raksz.
A villahíd furkálása soha nem lesz igazán jó/pontos.

( a középső kép )
Ne fúrj semmit! Inkább vegyél egy villahidat !
sv-re akarok egy egyenes kormányt rakni.kormány és szorito bilincsek kellenének,occsón.de amúgy érdemes felfúrni a sportkormányos sv konzoljára?csak mert eléggé vékonyka,és birná e.bár nem tudom az egyenes kormányosé milyen lehet.a konzolja.
Köszi szépen
nézd meg ezeket hátha jó hozzá
www.robogotuning.hu
Ez másmilyen műanyagból úgytudom, illetve nem illeszkednek rendesen, de fel lehet faragni...