Sok lesz az........ Mizu Minnyá kész az undertail le van már festve, csak az indexre várok me ma hoztak 1-et mert nincs az országba másik Aztán dobom a képet!
hello mindenki! akinek szerelési ábra, robbantott ábra, bekötési rajz kell az csak küldjön egy emailt, és küldöm is. elnézést,ha nincs pont az ami kell, nekem is úgy küldték, és szeretnék segíteni a motoros társaknak! hello széles utat,olcsó benzint!
Nem is akarom eladni ez volt az álommotor ,csak gondoltam hátha olcsóbb hozzá az idom mert nem mai gyártmány.Viszont színkódót azt nem ad meg a gyár ugye?
Megkaptam köszi.Hihetetlen árak vannak egy olyan motorhoz amit már 2003 óta nem is gyártanak.Mik lehetnek az új motorhoz való alkatrész árak fel sem tudom fogni.
Akkor marad a fényezés
Szeva.
Érdeklődés képpen szeretném megkérdezni hogy egy 2000-es kiadású zx-7r hez mennyi lenne az idom garnitúra.Fejidom,oldalidom,farokidom.
Előre is köszönöm.
Eladó egy Husqvarna TE 610-es kuplungkar! 1500 ft. és egy nagyon szép,pár hónapot használt Smith SME krosszszemüveg sötétített fóliával! Ára: 6.000 ft. Postai utánvétellel is!
Yamaha yfz 450 lendkereke nincs valakinek!
Esetleg komplett blokk is jó,de úgy tudom a wr 450 is jó bele!
köszi!
email: sparxx@tvn.hu
Akkor marad a fényezés
Érdeklődés képpen szeretném megkérdezni hogy egy 2000-es kiadású zx-7r hez mennyi lenne az idom garnitúra.Fejidom,oldalidom,farokidom.
Előre is köszönöm.
Szinre fujva jönnek az alkatrészek! A tiéd milyen szinü?
ELÉRHETŐSÉG AZ ADATLAPON!
van felnim ,blokk alkatrész,műszerfal,elektronika,kormány..stb....