Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Festetlen üléspúpot tudok 15000 Ft ért utángyártottat! Fehér színű! Ígaz hogy '03-'04 636-ra való de tudomásom szerint jó a Z re is!
A gyári üléstakaró 31900ft van utángyártott az 28000ft ez mind szinrefújva jön. A hasidom az fekete alapozott az nincs szinre fújva az 43900ft
eladó CRF RMZ
Sok lesz az........ Mizu Minnyá kész az undertail le van már festve, csak az indexre várok me ma hoztak 1-et mert nincs az országba másik Aztán dobom a képet!
metál fekete! Árat tudnál mondani ha lenne?
hello nem lenne valakinek honda ns125r-hez kilometer ora meghajto nem spirál hanem amit a kerékhez kell tenni
Sziasztok!
Yamaha yfz 450 lendkereke nincs valakinek!
Esetleg komplett blokk is jó,de úgy tudom a wr 450 is jó bele!
köszi!
hello mindenki! akinek szerelési ábra, robbantott ábra, bekötési rajz kell az csak küldjön egy emailt, és küldöm is. elnézést,ha nincs pont az ami kell, nekem is úgy küldték, és szeretnék segíteni a motoros társaknak! hello széles utat,olcsó benzint!

email: sparxx@tvn.hu
Azt nem! Védett! de egy jó fényezö megoldja!
Nem is akarom eladni ez volt az álommotor ,csak gondoltam hátha olcsóbb hozzá az idom mert nem mai gyártmány.Viszont színkódót azt nem ad meg a gyár ugye?
Ez egy ritka egyedi motor! Ez még 30 év mulva is moci lesz el ne add!
Megkaptam köszi.Hihetetlen árak vannak egy olyan motorhoz amit már 2003 óta nem is gyártanak.Mik lehetnek az új motorhoz való alkatrész árak fel sem tudom fogni.
Akkor marad a fényezés
Hyosung hátsófék kompletten, (munkahenger, féknyereg, fékpedál, lábtartó) Eladó
30 000
Elküldtem
adatlapomon mindent megtalálsz!
Ha adsz egy email címet akkor elküldöm.
Gyárilag szinrefujva jönnek és matricázva ! Ha igy kérsz árat adj egy vázszámot és egy szint!
Szeva.
Érdeklődés képpen szeretném megkérdezni hogy egy 2000-es kiadású zx-7r hez mennyi lenne az idom garnitúra.Fejidom,oldalidom,farokidom.
Előre is köszönöm.
Elérhetőség: husqvarna@indamail.hu
szia érdekel valami elérhetőséget tudnál adni .
Szia!

Szinre fujva jönnek az alkatrészek! A tiéd milyen szinü?
Eladó egy Husqvarna TE 610-es kuplungkar! 1500 ft. és egy nagyon szép,pár hónapot használt Smith SME krosszszemüveg sötétített fóliával! Ára: 6.000 ft. Postai utánvétellel is!
Szia Köszönöm szépen de sajna az enyém 1985-ös, a könyv meg az 95-höz van de azért köszi!
ELADÓ (KAWASAKI ZX6R)-ALKATRÉSZEK
ELÉRHETŐSÉG AZ ADATLAPON!

van felnim ,blokk alkatrész,műszerfal,elektronika,kormány..stb....