Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Köszönöm szépen.Mond meg a Robinak hogy köszönöm szépen
Ma elvitte a postás
Helló!Kellene nekem sv1000 légszűrőház fedél a szívócsonk miatt.Valakinek esetleg.Bontókban nem igazán van...
szia 4000ft+ postaköltség (kb1600ft)
racsi71@freemail.hu
Mail ment az adatlapodon szereplő címre.
nekem kmc 530 o gyűrűs(?) a lánc van
ehhez kellene patent szem, nem a nittelős, hanem a szétszedhetős kivitel
Helló Mindenki!
Valaki segítsen már nekem aki képben van!1995 ZXR-750re szeretnék bukógombát csináltatni! Ha valakinek van erről dokumentációja vagy csak tudja a méreteket akkor kérem írjon! Előre köszi
na hello akkor menny is lenne enek pontosan az ara? mert nekem ez jo ez a fajta . Meg adod az email cimed akkor elkuldom neked a cimmem
Van. Milyen típus? Csak újat tudod DID-hez.
530as lánchoz esetleg van valakinek patentszem?
lehet használt is de ne legyen megkopott
aztán lehet más típus is jó lenne aminek egyezik a szélessége az 530as láncéval
Ez most komoly?Ha igaz akkor nagyon szépen köszönöm
Címem:2400 Dunaújváros Mátyás király út.3 .4 emelet 2 ajtó
Pajor Gábor.
szia igy néz ki
szia! köszönöm a választ! ezzel nincs is gond!
csak van egy 125 MBK vázba van egy 75cm3 3KJ-s blokk
és nem úgy vannak a dolgok mint a 125-ös blokkból ahogy kijön.. úgyhogy valami más bekötést kell alkalmazni szerintem!
csak hogy?:D
Szia!
Igen, ez egy feszültségszabályzó, és ha meg van a csatlakozója, akkor csak rá kell csatizni a vezetékkötegen lévő párjához
szevasztok!
lenne egy kérdésem a képen látható alkatrész az egy feszültségszabályzó? vagy valami motorvezérlőcucc?
választ előre is köszönöm!
ha feszültségszabályzó.. valami tippet hogy kössem be!
Rendben, köszönöm
Szia!
Nincs
Ok, eljuttatom hozzá az elérhetőségeidet, és átküldi a képeket ill. az árat !
Sugó néni!

CBR 600 F4 első sárvédő sérült is jó...
Szia!
Ha megfelelő áron van, lehet, hogy érdekel minket. E-mailen kérnék róla képeket és egy ármegjelölést, ha lehetséges.

Üdv: Andi
Három van csak kawasaki! ZZr-1400 Zx-10r kx-450f
vagyis ugyértem,hogy képed van róla!?
Bocs! Akkor tényleg félreértettelek! de ha v.mi olcsóbb, tudnál szólni megköszönném! Amugy neked van valami vasad?
Robi még rendibb, azt monta neked elküldi ajándékba
Küldd a címed.

Üdv: Andi
Szia Andi,

lenne egy FZ750, nyilván nem fiatal, van pár nyűgje, de alapvetően működik ( elindul, megáll stb. ) napi használatból lett letéve nyár elején.

Foglalkoztok ilyenek komplett vételével bontásra? ( a tulaj nem szeretne a használtautóval, meg a ruppótlan vevőkkel szenvedni , nem ér annyit az egész )

Kösz!