Helló Mindenki!
Valaki segítsen már nekem aki képben van!1995 ZXR-750re szeretnék bukógombát csináltatni! Ha valakinek van erről dokumentációja vagy csak tudja a méreteket akkor kérem írjon! Előre köszi
530as lánchoz esetleg van valakinek patentszem?
lehet használt is de ne legyen megkopott
aztán lehet más típus is jó lenne aminek egyezik a szélessége az 530as láncéval
szia! köszönöm a választ! ezzel nincs is gond!
csak van egy 125 MBK vázba van egy 75cm3 3KJ-s blokk
és nem úgy vannak a dolgok mint a 125-ös blokkból ahogy kijön.. úgyhogy valami más bekötést kell alkalmazni szerintem!
csak hogy?:D
szevasztok!
lenne egy kérdésem a képen látható alkatrész az egy feszültségszabályzó? vagy valami motorvezérlőcucc?
választ előre is köszönöm!
ha feszültségszabályzó.. valami tippet hogy kössem be!
lenne egy FZ750, nyilván nem fiatal, van pár nyűgje, de alapvetően működik ( elindul, megáll stb. ) napi használatból lett letéve nyár elején.
Foglalkoztok ilyenek komplett vételével bontásra? ( a tulaj nem szeretne a használtautóval, meg a ruppótlan vevőkkel szenvedni , nem ér annyit az egész )
racsi71@freemail.hu
ehhez kellene patent szem, nem a nittelős, hanem a szétszedhetős kivitel
Valaki segítsen már nekem aki képben van!1995 ZXR-750re szeretnék bukógombát csináltatni! Ha valakinek van erről dokumentációja vagy csak tudja a méreteket akkor kérem írjon! Előre köszi
lehet használt is de ne legyen megkopott
aztán lehet más típus is jó lenne aminek egyezik a szélessége az 530as láncéval
Címem:2400 Dunaújváros Mátyás király út.3 .4 emelet 2 ajtó
Pajor Gábor.
csak van egy 125 MBK vázba van egy 75cm3 3KJ-s blokk
és nem úgy vannak a dolgok mint a 125-ös blokkból ahogy kijön.. úgyhogy valami más bekötést kell alkalmazni szerintem!
csak hogy?:D
Igen, ez egy feszültségszabályzó, és ha meg van a csatlakozója, akkor csak rá kell csatizni a vezetékkötegen lévő párjához
lenne egy kérdésem a képen látható alkatrész az egy feszültségszabályzó? vagy valami motorvezérlőcucc?
választ előre is köszönöm!
ha feszültségszabályzó.. valami tippet hogy kössem be!
Nincs
CBR 600 F4 első sárvédő sérült is jó...
Ha megfelelő áron van, lehet, hogy érdekel minket. E-mailen kérnék róla képeket és egy ármegjelölést, ha lehetséges.
Üdv: Andi
Küldd a címed.
Üdv: Andi
lenne egy FZ750, nyilván nem fiatal, van pár nyűgje, de alapvetően működik ( elindul, megáll stb. ) napi használatból lett letéve nyár elején.
Foglalkoztok ilyenek komplett vételével bontásra? ( a tulaj nem szeretne a használtautóval, meg a ruppótlan vevőkkel szenvedni , nem ér annyit az egész )
Kösz!