eladó egy makulátlan elsőlámpa honda cbr 600 rr/03-04 hez ára 40000 ft, ugyanehhez az évjárathoz az összes lábtartó kompletten fékpedállal, és oldalsztenderrel, egyben 45000 ft-ért. (a tükrök elkeltek már). ugyanitt gsxr 750/600 k4-k5 stb. hátsófelni kompletten sérülésmentesen eladó. 0620/992-4528
Vegyél bele Wössnert. Teflonozott, könnyebb, tartósabb kevésbé kopik. A Prox a leggyengébb minőség amit kereskedelemben megvehetsz, de az is bírja vmeddig.
Enyémben a Prox hibátlanul üzemelt 47 üzemórát, akkor is csak azért lett kivéve, mert hüvelycsere lett a motorban. Nem muszáj a legdrágábbat megvenni, ha nem vagy élversenyző, csak az órákra kell odafigyelni, kell üzemóramérő, én is azon figyelem, mi újság. 7ezer Ft.
Kellene nekem 50-es Supersport mocihoz sport dob! akinek van jelezze! Olyan érdekelne ami olcsó és kell is vele foglalkozni! Kérem, hogy árat és képet küldjön róla!
Nem tudok dönteni!
Van egy CR 250R (2 ütemű) motorom, és dugattyút cserélnék benne, VERTEX-re gondoltam, a Replikát ajánlották hozzá, de utána néztem és ez nem kovácsolt dugó, a PRO jelzésűek a kovácsoltak, de abból is van négy fajta. Ha tud valaki segíteni, azt előre is köszönöm.
felhívod a shoxot és küldenek neked
www.shox.hu/ árlisták/fékkarok benne van a tiéd is onnan néztem ki
Paál Árpád
köszi üdv Árpi
Zsír új van 4600 ért
köszi hali
Bár a Meteor is kibírt fél évet a CR125-ösömben. Ki hogy hajtja.
Jól hangzik a dolog! Tudsz küldeni képet róla?
előre is kösz!
A tank 55EFt a csappal és az emlémákkal eggyütt, és Bács-Kiskun megyében Jászszentlászlón található.
Üdv Feri
Kellene nekem 50-es Supersport mocihoz sport dob! akinek van jelezze! Olyan érdekelne ami olcsó és kell is vele foglalkozni! Kérem, hogy árat és képet küldjön róla!
Előre is kösz!
Van egy CR 250R (2 ütemű) motorom, és dugattyút cserélnék benne, VERTEX-re gondoltam, a Replikát ajánlották hozzá, de utána néztem és ez nem kovácsolt dugó, a PRO jelzésűek a kovácsoltak, de abból is van négy fajta. Ha tud valaki segíteni, azt előre is köszönöm.
Milyen évjáratú a gép?
köszi. Kaczko.