Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted a WÖSSNER és a VERTEX között mi a külömbség?
szia
felhívod a shoxot és küldenek neked
www.shox.hu/ árlisták/fékkarok benne van a tiéd is onnan néztem ki
eladó egy makulátlan elsőlámpa honda cbr 600 rr/03-04 hez ára 40000 ft, ugyanehhez az évjárathoz az összes lábtartó kompletten fékpedállal, és oldalsztenderrel, egyben 45000 ft-ért. (a tükrök elkeltek már). ugyanitt gsxr 750/600 k4-k5 stb. hátsófelni kompletten sérülésmentesen eladó. 0620/992-4528
A címem : Sopron 9400 Teleki Pál 18 .

Paál Árpád

köszi üdv Árpi
küldheted postán utánvétellel ha neked is megfelel. Olaj hűtő is jól jönne. köszi előre is.
zsír új fékkar 4600 Ft
szia
Zsír új van 4600 ért
2004 -es év járatu. Mert tudnál hozzá valamit szerezni?
köszi hali
oké kösz! És milyen állapotú kb? Mennyit kell vele foglalkozni?
Meteor sem szarabb a Proxnál. Szerintem és a motorok többsége szerint is. Bár erről őket kéne megkérdezni. Én 4 T-be nem teszem bele.
Ha még nem adtam el akkor igen. Estére megnézem.
Van ott még Meteor meg társai is
Bár a Meteor is kibírt fél évet a CR125-ösömben. Ki hogy hajtja.
Vegyél bele Wössnert. Teflonozott, könnyebb, tartósabb kevésbé kopik. A Prox a leggyengébb minőség amit kereskedelemben megvehetsz, de az is bírja vmeddig.
Helló!

Jól hangzik a dolog! Tudsz küldeni képet róla?

előre is kösz!
Leo Vince karbon végdobom van 50-esre. ( ha még el nem adtam) 5 e Ft. hetven/363-0423
Üzemóra csere? Ezt hogy érted?
Enyémben a Prox hibátlanul üzemelt 47 üzemórát, akkor is csak azért lett kivéve, mert hüvelycsere lett a motorban. Nem muszáj a legdrágábbat megvenni, ha nem vagy élversenyző, csak az órákra kell odafigyelni, kell üzemóramérő, én is azon figyelem, mi újság. 7ezer Ft.
Zx6r karburátor(98-99)
Szia!
A tank 55EFt a csappal és az emlémákkal eggyütt, és Bács-Kiskun megyében Jászszentlászlón található.
Üdv Feri
Sziasztok!

Kellene nekem 50-es Supersport mocihoz sport dob! akinek van jelezze! Olyan érdekelne ami olcsó és kell is vele foglalkozni! Kérem, hogy árat és képet küldjön róla!

Előre is kösz!
Nem tudok dönteni!
Van egy CR 250R (2 ütemű) motorom, és dugattyút cserélnék benne, VERTEX-re gondoltam, a Replikát ajánlották hozzá, de utána néztem és ez nem kovácsolt dugó, a PRO jelzésűek a kovácsoltak, de abból is van négy fajta. Ha tud valaki segíteni, azt előre is köszönöm.
szia
Milyen évjáratú a gép?
Hello! Érdekelne a dargstar tank ára? És hogy holl van ez helyileg?
köszi. Kaczko.
92-es a kicsikéd! Rendelni tudok hozzá 8000ft
ZX400k018830 alvázszám ez. Remélem igy menni fog