Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó a képen látható yamaha fzr 1000 , 1994-95 , alkatrészek, javítottak, de használhatóak. több infó telefonon a 0620/992-4528 as számon. ára 25000 ft.
Üdv! Ilyeneket honnan tudnék szerezni?
csáó keresenék vízhűtésesálló minarelire 70es hengert!ha van csörencs meg!06705106312 nekem van egy pár eladó fordított teleszkópom50 es supermotorokba, endúrokba, crossokba, stb meg egy 130/80-17 es hátsó gumim esetleg csere vagy beszámítás is érdekelne!
Sziasztok! Vtr 1000F-hez keresek ledes hátsólámpát. Új és használt is érdekel.
Sziasztok.

Keresek Super City 50-es motorm önindítójához kisfogaskereket.
Ha van valakinek megvenném.
Elérhetőség az adatlapon!
Szia Oszi! Megrendeled nekem a költségeket természetesen állom ,mert én nem találtam itthon semmit csak újat a Yamaha képviseleten keresztül ami 215000ft -ért tudná beszerezni. Előre is köszönöm segítséged! Üdv: árpi
Nincs,már régen elvitték.És a légszűrőházat is.
Helló
karbisor megvan még a kawához? engem érdekelne, esetleg légszűrőház?
üdv! köszönöm a jó véleményt! én is ijen embernek látlak! remélem még boltolunk. látom a képet, jól mutat bent a géped. én is mindig bent tartottam a lakásban télen. örülök hogy passzol a tankbőr, használd egészséggel! tavasszal azért megszeretném majd nézni élőbe is , tudod ahogy beszéltük. addig is kitartás neked is és minden motorosnak! mégegyszer köszi! üdv.!
Sziasztok,
GSX-R 600 K4 hátsó fékpedált tudna valaki?
Köszi.
Joci
jó lesz akkor?
köszi szépen.Beszélek faterral mert neki kell és utána szólok

köszi szépen gyors válaszod
csak az egyik blokk km álsát tudom kb 10 éve hoztam törötten olaszból,a másikról nem tudok semmit de az is olaszból van
szia 14.000km bontatlan mindkettő
beszerelést is vállalom 25.000ft olajcserével
köszönöm
Ha esetleg szét menne valami, keress nyugodtan.
mennyi km van benne?állapot?bontatlan blokk?
bocsi fejkonzol 20.000ft
lábtartó konzol 10.000ft
Sziasztok Szükségem lenne egy honda vtr1000f-hez szelep dekni csavarra Ki tudja honnan lehetne beszerezni
CBR 600 F4 első sárvédő van valakinek?
szia konzol van 20.000ft
szia van 2 db 150.000ft /db
ha érdekel hivj
hogy tudom megoldani a átörökítést hogy jó legyen a 97 es?

a lényeg az hogy a 97 es fejidomát akarom olyan motorra tenni mint a tiéd