Sziasztok! Segítséget kérnék buktam a motorommal és nem találok hozzá műszerfal belsőt , olaj hűtőt ,első fékkart. Yamaha xjr 1300-as hoz kellene. Köszi előre is !
Szia! Köszi, hogy megnézted! 82-es? A forgalmiban 86 van! De lehet, hogy az ennyire nem számít?! Azért küldtem 1 képet róla hátha...jó lenne egy gyári index a másik oldalra is! A kuplung bowden javító készletét kihagynám ha lehet. De azért köszi! Viszont gyujtás kapcsolót keresek még hozzá! Ha esetleg tudsz valamit,hogy hol nézzem meg nagyon megköszönném! Köszi a segítségedet! Szia
Megint csak nem akarok belepofázni, üzletet rontani, de lehet csináltatni bowdent, ha leméred a régit, meg az adatait megadod. Én személy szerint nem javaslom a javitő készletet. Amit én vettem, az csavaros rögzitésű, meghúztam amennyire tudtam, de feladta egyszer csak. Nekem szerencsém volt, épp akkor engedett el, amikor már járt a motor és raktam volna az egyest. Menet közben sokkal kellemetlenebb lett volna. Ráadásul épp siettem valahova. Bowdentechnika
Én tőlük rendeltem, egy héten belül megjött, 5000Ft-on belül volt postával együtt.
Szia!
Megnéztem sajna nincs jó hirem a mocid 82-es és nem rendelhetö hozzá semmi. Ha küldenél egy képet az indexröl akkor talán, a bowdennél meg csak javitó szett marad
Az ülés-tank-váz közötti műanyag idomon nincsen véletlenül?
Mind a két oldali kéne.
Attila