Szia! Engem érdekelme, hogy mennyibe kerülne 2006 Kawasaki z750-re üléspúp, hasidom, meg a hűtő mellett lévő kis takarók ami z1000-en is van a régebbi modelleken!
Sziasztok! Nemrég regisztráltam körötökbe és meg szeretném kérdezni,hogy nem-e tudtok véletlenül 2005 Kawasaki z750-es mocira üléspúpot, hasidomot, és hűtőtakarót! Ja és ha igen akkor mennyibe kerülne! Nagyon megköszönném! Köszi srácok
Szevasztok!
Érdeklődnék hogy Aprilia ETX 350-eshez valaki meg tudná mondani hogy honnan tudnék hozzá új dugót meg gyűrűt szerezni?
Meg komplett blokk érdekelne az is etx 350-hez.Ha valaki tud segíteni léci írjon!
Eladó bontott és új alkatrészek nagy választékban HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA tipusu sport és utcai motorokhoz 400cc-töl CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ 06705850436.
eladó yamaha r1-es, 2000-es évjárathoz a képen látott sérült és ép idomok , u.itt: honda cbr 600 f/ 2005 pc 35 motorkódú hiányos motorblokk számlásan forgalomba helyezhető egybe 50 eft. esetleg darabonként is., valamint aprilia rsv 1000 r mille alkatrészek. (hűtők , gyári új csaavarszett, új karbonok, (fejidomra).új fékkar, ami a képen látszik egybe 30000 ft telefon: 0620/598-2538
nemtudja vki hol találnék honda ns 50 fhez főtengely cspágyat és szimeringet meg mien árban vannakű?:?
előre is kössz!
Gilera runnerhez keresek olajos teleszkópot, jót, olcsón
Előre is köszi
ha érdekel irj
postán is küldöm
Érdeklődnék hogy Aprilia ETX 350-eshez valaki meg tudná mondani hogy honnan tudnék hozzá új dugót meg gyűrűt szerezni?
Meg komplett blokk érdekelne az is etx 350-hez.Ha valaki tud segíteni léci írjon!
Igaz, hogy én hölgy vagyok, viszont van TDM 850-hez szuper hengerfejem
Írj nekem E-mailt, vagy beszéljünk , összes elérhetőségem a profilomban.
Üdv: Andi
ha érdekel irj
postán is küldöm
postán is küldöm
A Virago 535-é van még ami jó rá, 14 ezer forint.
Üdv: Andi
keresnék tenere xt-hez(1vj-s) feszszabájzót.
aszem 4 csatlakozó van rajta plusz a test