Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Ezt melyikünk kábel kötegére írtad? Nekem Jog Next Zone-hoz kellene, ahhoz lenne? Köszi
szia ducati monster 750 eshez bal oldali taposokeresek nektek van?
Szia!
Tudok neked kűldeni, ára: 5000,-Ft

Üdv: Andi
konishua! én keresek malaguti f10hez komplet kábel köteget, használt új mindegy csak ne legyen szét szabdalva! kösszönöm a segitséget elöreis
Üdv Mindenkinek! Yamaha Jog Next Zone (3yk)-hoz keresek komplett kábelköteget és gyújtás alaplapot (persze használtan)! Tudna valaki segíteni, vagy van valakinek esetleg? Köszönöm!
Szia, nekem van egy elado.

udv,
N.
Ha tud valaki Yamaha dt 125-re indexeket és tükröket az lécci jelezze:gaborszeles@citromail.hu
Kössz előre is
Üdv! Keresek egy pár tükröt aprilia af futura 125 cm-es motoromhoz ha tudna valaki segiteni legyen szives irjon az squad@freemail.hu ra elöre is köszönöm
hello! meg van még persze 5500ért adom! új lámpákkal, és felfogatokal! csak csatlakozom nincs hozzá! szal 5000ért adom
Keresek Honda CBR 900 RR-hez első ülést. A moci 93-as évjáratu.
igen
te voltál hátul. mentettek mint a bolond
ha van vkinek egy elkado 125 Kx hez eladó dobja az irjon!
jelentem, de! egy sötétszürke volt a másik. lebuktam
dub hétfőn 4 felé nem te mentél a 3ason egy másik zzressel ?
Hű, lehet, hogy az oké, holnap írok!

Szia!
hello!

Van eladó teljes idom szettem aprilia RS125re. 1999-2006os év járatú motorokra tökéletes. Minden része megvan. 70ezerért elvihető.

JT 40-es fogaskerék 4ezer
Arrow challenge rezonátor hibátlan állapotban: 35ezer
Giannelli karbon dob (1hónapos, sérülés&karc mentes): 25ezer
2 egyben 50ért elvihető.

Érd: kistuning5@citromail.hu
06-30-547-57-19
Szia!
biztos, hogy van, ha ez szívócsonk ,de beszéljünk holnap róla, ma már elkészűltem
msn:sugomotor@t-online.hu

Üdv: Andi
megvan még mennyi?:P
delorto phgb 1515 ös karbi malossi szívocsonkkal
minarelli am hengerszett 50es a dugo nemsokat ment..:)
csere érdekel nagyobb karbira vagy normális végdobra:P
msn santa09@hotmail.com
750 es
szia
ducati monster 70 eshez erdekelne bal oldali elso taposo 97es
Sziasztok!
Van pár FZR 600R alkatrészem eladó!Pl.:ekeidom,ülésidom,ülés alatti idom(csonkítva),hátsó lámpa,karbon hátsó sárvédő,egy tükör és egy lábtartó taposórész(fejből ennyi,de írj és megmondom van e )
érd: dadis@freemail.hu
meg egyezhetünk! msnen!
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül elfekvőben, olcsón 2003-as gsxr 600/750-re 4 darab fehér indexbúrája? Érdekelne! Előre is köszi!
Mennyiért vesztegeted?