Igen köszönöm, sajna a blokk nagyon kellene de az ár nagyon sok nekem most. Ugy tudna érdekelni ha számolnátok be alkatrészt rengetek ZX10 cuccom van. elsö hátso kerék tárcsákkal fékrendszerek kormány tank ülés légszürőház elsö sárvédő km oracsoport hátsolápák hátsó indexek hütök elektronikák, zzr1100 kerék gumival . még rágodom a dolgon. a számom ha el akartok érni 06304875663 üdv Gábor
Sziasztok.Sugó bontohoz lenne gérdésem van esetleg magyarországi ZZR1100 as blokkod eladó, az se baj ha kuplung nélkül van csak üzemeljen rendesen és biratható legyen. üdv Gábor. ha van vagy tudsz eladó-t szolj rám kérlek 06304875663
Lenne egy kérdésem,hogy a következő igényeimnek megfelelő motorkerékpár riasztót hol tudnám megvásárolni és mi a tipusa:
-gsm modulos és felhivja a telefonom amit ha nemveszek fel nemkerül ugye pénzbe
-motor mozgatását érzékeli
-ha motor közelébe mozgást érzékel az könnyen kikapcsolahtó legyen mert ha forgalmas helyen parkolok mindig riasztana ugye vagy akkor inkáb ezt ne is érzékelje csak a motor megmozditását
-távirányitós kellő biztonsági védelemmel
-szirénát tudjon vezérelni,nem fontos ha a csomagban nem jár hozzá sziréna azt ugye külön is kapni
Várom a hozzászolásokat kinek milyen van vagy hol látott ilyet!
Helló. Azt szeretném kérdezni , hogy nem e tudtok olyan adóvevőt ami jó motorhoz és nagy a hatotávolsága minimum 3km és természetesen eladó előre is köszönöm
Helo!
Most vettem egy Gilera RX Arizona 125-öst:
1.: Hiányzik belőle a légszűrő, hol tudnék bele szerezni?
2.: Hátul a láncnál van egy rugós vmi (láncfeszítő?) az széttört, azt hol tudnék szerezni?
Előre is kösz
Hahó.
Lenne pár eladó cuccom.
DRZ 400 E Yoshimura RS-3 Off Road rendszer 130e ft.
Yamaha YFZ 450 Dob 30e ft.
DRZ Gyári enduró kerekek.130e ft.
DRZ SM Excel KEREKEK gyári Dunlop gumikkal tárcsával,láncal,lánckerekekkel.Elsö 13-14 Hátsó 39-41-44 260e ft.
06-20-5-636-213
Eladó egy pálya - faridom motoron még nem volt . a 99-es R6-osomhoz vettem , de nem passzol rá , valószínű , hogy a 2003-utáni R6-osra lenne jó, de mindenképp próbálni kell ...csere is érdekel ....
van pár eladó alkatrészem Yamaha FZR 600-ra:
ülésidom,ülés alatti idom,hátsó lámpa,karbon hátsó sárvédő,eke idom,...(ezek 94-es 4JH-s FZR-en voltak) valamint 89-es FZR-ről származó komplett kormánycsutka(lásd képek)
érdeklődni:dadis@freemail.hu
eladó ZXR hatso sarvedo carbon boritassal, de azt hiszem mas gepezetre is jo (talan RR-en is volt fenn) - mindenesetre a 190-es gumi mar nem nagyon fer el benne, 180-assal tokeletes...
Hali mindenki! Elado 1 rakas alkatresz honda mtx 125 /hoz pl-henger,hengerfej,vaz,fekrendszer,fektarcsa,fejidom,re
zonator dob,meg 1 teljes motor blokk!,teleszkop ,kiflik,stb..,........Minden !A honda mtx forumon nemreg szoltam hozza es vannak kepek a cuccokrol ! Ha kell valakinek valami irjon!
eladó honda cbr 600 f, 2006-os váz , blokk, magyar forgalmival, törzskönyvel, 2 gyári kulcsal, szervizkönyvel, 5900 km-rel, rendszámmal, a képen látott tartozékokkal: kábelköteg, gyújtásmodul, fesszab, lengővilla, zárszett, mindkét kormány és rajta lévő alkatrészek, ár fix 400 eft. tel: 0620/992-4528 vagy 0620/598-2538
Sziasztok! Segítség kéne: kellene 99-es r6hoz olajpumpa fedél(bontott is jó) és tömítés! Hol tudok ilyet venni? r6parts.hu-n csak az újabb típusokkal foglalkoznak.
Előre is köszi!
Hali mindenkinek!Keresek Malaguti F10 komplett elejét!Ha valaki tud szóljon(andor1988@citromail.hu)De ha valaki tud jó állapotú első telót,amihez van főfékhenger fékmuinkahenger,fékcső ,féktárcsa és 10colos kerék van benne akkor az is jöhet csak a teleszkópszárak azért vastagok legyenek ne olyan kis cingárak mint a kisujjam!Árban megegyezünk!Ja ée érdekelne még 17-es vagy 19-es karbi lehetőleg mechanikus szivatós!Köszi előre is!
Úgy tudom, a délelőtt folyamán ezt már átbeszéltétek a góréval (70/500 8881)
-gsm modulos és felhivja a telefonom amit ha nemveszek fel nemkerül ugye pénzbe
-motor mozgatását érzékeli
-ha motor közelébe mozgást érzékel az könnyen kikapcsolahtó legyen mert ha forgalmas helyen parkolok mindig riasztana ugye vagy akkor inkáb ezt ne is érzékelje csak a motor megmozditását
-távirányitós kellő biztonsági védelemmel
-szirénát tudjon vezérelni,nem fontos ha a csomagban nem jár hozzá sziréna azt ugye külön is kapni
Várom a hozzászolásokat kinek milyen van vagy hol látott ilyet!
Most vettem egy Gilera RX Arizona 125-öst:
1.: Hiányzik belőle a légszűrő, hol tudnék bele szerezni?
2.: Hátul a láncnál van egy rugós vmi (láncfeszítő?) az széttört, azt hol tudnék szerezni?
Előre is kösz
Lenne pár eladó cuccom.
DRZ 400 E Yoshimura RS-3 Off Road rendszer 130e ft.
Yamaha YFZ 450 Dob 30e ft.
DRZ Gyári enduró kerekek.130e ft.
DRZ SM Excel KEREKEK gyári Dunlop gumikkal tárcsával,láncal,lánckerekekkel.Elsö 13-14 Hátsó 39-41-44 260e ft.
06-20-5-636-213
ha érdekel irj
ülésidom,ülés alatti idom,hátsó lámpa,karbon hátsó sárvédő,eke idom,...(ezek 94-es 4JH-s FZR-en voltak) valamint 89-es FZR-ről származó komplett kormánycsutka(lásd képek)
érdeklődni:dadis@freemail.hu
zonator dob,meg 1 teljes motor blokk!,teleszkop ,kiflik,stb..,........Minden !A honda mtx forumon nemreg szoltam hozza es vannak kepek a cuccokrol ! Ha kell valakinek valami irjon!
A profilomba egy csomó elérhetőségem van
30/579 8360
Ez egybe van a vízpumpa fedéllel, igaz? 5E Ft.
Előre is köszi!