Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 2003-as Hornet lámpa 30 E-be kerűl.
Szia!
Ezt fel tudom ajánlani
Üdv: Andi
No akkor az is kilőve. A hornet lámpának mennyi az ára?
Sajnos az nincs már meg
Honda 929rr jobb alsó idom 10e ft,tankpadnál sérült fazer tank 6e ft,1000rr V betétidom 4e ft
Szia! A lámpának a háza az nincs meg? Sajnos nekem komplett lámpa kellene mert az is totálkár nálam.
Szia!

A kipufogó,és a hátsó lámpán kívül érdekelnének a cuccok,irj árakat ,és meglátjuk! Köszi!
Szaztok!

Én új vagyok köztetek,de úgy gondolom,hogy ez a lap nagyonhasznos a motorosok számára,és ezért a segítségeteket kérném!

Érdekelne engem,egy 2005-ös R1-hez,gyojtás elektronika,és egy honda gyro x 3 kerekű robogóhoz bontott,vagy új alkatrész.
Ha valaki ezügyben tudna segíteni,akko azt megköszönném!
Szia !
A kínálat nem bővűlt számodra, mert az SV 1000-es lámpa nem kerek
Talán így jó lesz.
Üdv: Andi
Üdv Andi! A GSX lámpa komplett? Ha lehet több oldalról kellene kép róla. Sajnos elvitték előlem a lámpát amit akartam, így nagy sz....ba kerültem. Esetleg bővült-e a kínálat?
Üdv
Piaggio ziphez keresek dugót, hengert
Sziasztok!

Suzuki RF 900-hoz keresnék kapaszkodót, ha valaki tud ilyet ne tartsa magában! Sajnos csak a 900-asé jó (1db-os), 400-600-on más (azokon kétoldalt van)
saficar@gmail.com vagy 20/466-09-84
sziasztok még mindig vannak alkatrészeim drz 400 suzukihoz.
xt600z (3aj) keresek középtámaszt
akár kettőt is
Eladó Aprilia SR 50-es robogóhoz TT Suspension típusú hátsó állítható teleszkóp. 1 szezont használt. Ár: 20.000 Ft. Érdeklődni az alábbi számon lehet: 06-30-316-8347
Keresnék bármilyen hátsó fékrendszert tárcsával együtt, lehetőleg kicsi pénzért. Talán első is jó lenne.
el is adnám ha túl bonyolult kb 160 ért
sziasztok.hogyan tudnám legalizálni az "ötvenes" gépemet(Honda Phanteon 150)?sztem vennem kéne egy vázat forgalmival rendszámmal és átépíteni.ÖTLET?sima adásvételim van csak.....
Biztos, hogy nem jó!
ez nehéz ügy, én 40000 vettem darabját, de most nincs.
Hello segítségeteket kérném valaki megtudná mondani hogy kawasaki kdx -hez 67,40 mm átmárőjú és 19-es csapszegű dugattyút hol tudnák beszerezni.Mert az eredtei dugattyú az 19 es csapszegű volt.Mert 18 as csapszegűt tudok szerezni de az nem biztos hogy jó a hajtókarba
1994-es tárcsafékes mien árba van?
nekünk van. mikori az xr?
Gyári új Yamaha alkatrészek és Yamaha kiegészítők diszkont áron eladók minden típushoz.
www.motordiszkont.hu