Én új vagyok köztetek,de úgy gondolom,hogy ez a lap nagyonhasznos a motorosok számára,és ezért a segítségeteket kérném!
Érdekelne engem,egy 2005-ös R1-hez,gyojtás elektronika,és egy honda gyro x 3 kerekű robogóhoz bontott,vagy új alkatrész.
Ha valaki ezügyben tudna segíteni,akko azt megköszönném!
Üdv Andi! A GSX lámpa komplett? Ha lehet több oldalról kellene kép róla. Sajnos elvitték előlem a lámpát amit akartam, így nagy sz....ba kerültem. Esetleg bővült-e a kínálat?
Üdv
Suzuki RF 900-hoz keresnék kapaszkodót, ha valaki tud ilyet ne tartsa magában! Sajnos csak a 900-asé jó (1db-os), 400-600-on más (azokon kétoldalt van)
saficar@gmail.com vagy 20/466-09-84
Eladó Aprilia SR 50-es robogóhoz TT Suspension típusú hátsó állítható teleszkóp. 1 szezont használt. Ár: 20.000 Ft. Érdeklődni az alábbi számon lehet: 06-30-316-8347
sziasztok.hogyan tudnám legalizálni az "ötvenes" gépemet(Honda Phanteon 150)?sztem vennem kéne egy vázat forgalmival rendszámmal és átépíteni.ÖTLET?sima adásvételim van csak.....
Hello segítségeteket kérném valaki megtudná mondani hogy kawasaki kdx -hez 67,40 mm átmárőjú és 19-es csapszegű dugattyút hol tudnák beszerezni.Mert az eredtei dugattyú az 19 es csapszegű volt.Mert 18 as csapszegűt tudok szerezni de az nem biztos hogy jó a hajtókarba
Ezt fel tudom ajánlani
Üdv: Andi
supermoto szett
A kipufogó,és a hátsó lámpán kívül érdekelnének a cuccok,irj árakat ,és meglátjuk! Köszi!
Én új vagyok köztetek,de úgy gondolom,hogy ez a lap nagyonhasznos a motorosok számára,és ezért a segítségeteket kérném!
Érdekelne engem,egy 2005-ös R1-hez,gyojtás elektronika,és egy honda gyro x 3 kerekű robogóhoz bontott,vagy új alkatrész.
Ha valaki ezügyben tudna segíteni,akko azt megköszönném!
A kínálat nem bővűlt számodra, mert az SV 1000-es lámpa nem kerek
Talán így jó lesz.
Üdv: Andi
Üdv
Suzuki RF 900-hoz keresnék kapaszkodót, ha valaki tud ilyet ne tartsa magában! Sajnos csak a 900-asé jó (1db-os), 400-600-on más (azokon kétoldalt van)
saficar@gmail.com vagy 20/466-09-84
akár kettőt is
www.motordiszkont.hu