Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cbr 929-hez van egy fejidom tartó konzolom, ha valakit érdekel.

Valamint ugyan ehhez a típushoz érdekelne V-alakú betétidom! Bontósokkal akár 1:1-ban is cserélném..!
Hello!
Esetleg Fzr 600 idom szett?
szia˘! milyen cucod van a gsxr 600 k6-hoz oldal dekli kelene meg balos oldalidom
Eladó egy cbr 900 rr 3 csavaros gyári dob 10.000ft -ért
VTR 1000 F első lámpát keresek + fejidom konzolt! Esetleg YZF 600 Thundercat hibátlan első lámpa beszámítással!
szia!
cbr 600 f4 oldalidomok kellenének mindkét oldalra. van?
Bontott és uj alkatrészek nagy választékban eladok japán sport és utcai motorokhoz 400-tol bp XVIII. kerület 06705850436.
keresek yamaha r1 fejidomot és elsőlámpát 2000 évjárathoz, valamint honda cbr 600 rr 2004-hez fejidomot! 0620/992-4528 sms is jó.
Hali! Ha elküldöd a faridomot és a hátsó ülést én tudok neked csinálni színrefújva üvegszállból üléspúpot.
Köszi!
Hi!
És esetleg XT600-hoz szelepvezető?
Szia!
Sport és túramotoroka t bontunk 400 cc felett, sajnos amit Te keresel, az nincs nekünk.
Üdv: Andi
Azért köszi.
Leovinci titanium ovál és kerek 35000/db.
pink motors
Hello!

Keresek Honda CBR 600RR hez hátsó üléstakaró idomot 2003as évjárat.Ha vki tud vmit légyszi írjon!
hello.
Yamaha Sr 125-höz nincs nektek kilóméter számláló, az ami az első agyban van?
Hali Srácok!
Honda Hornet-hez kellene nekem 2db visszapillantó tükör, a szögletes fajtából...
Ha valaki tud a dologgal kapcsolatban vmit írjon!
Köszi
Hali!Nincs vkinek NSR 125 km-óra meghajtó csigája eladó?
Hy!
Z 750-re keresnék bagster ülést ha valaki tud valamit légyszi.....!

Előre is köszi!
szia. sajna külön nem találtam.
Szia,

Lesz szelepvezető?
Üdv

Yamaha wr/yz 450/426 hengerfejet keresek !
Cbr 954-hez van eladó , fékkarom , imboérzékelőm, 2 oldalidomom , faridomom, gyári plexim , elsősárvédőm, belső takarók, az idomok 1-2 helyen hegesztve vannak, olcsón eladnám őket ,ha valakit érdekel jellezen.
hát... monndjuk 10000eft ért kapsz újat, gyárit, akkor nem biztos