Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Mindenki !
Karbisorok és injektorsorok eladóak !
Üdv: Andi
hello. Aprilia rs 50 alkatrészek eladók.. Ha kell vegyél fel msn-re. forever374178@freemail.hu.....
üdv...
Szia!Az fzr kormány nem jó rá?
Sziasztok! Valakinek nincs eladó Km/h spirál forgó agyal? Az adatlapomon lévő Tipusu AF1-es hez kellene! Előre is köszi!
Köszi de nekem csak pár cucc kellene...
Én tudok egy svájci papírost ...
De asszem csak egyben adják el ...
Hali! Igen megy az fzr. Megvan az összes darabja az idomnak? Ha igen akkor kb 15-18e körül megvan a javítás és a fényezés is idomonként.
hali! 20/598-2538
Hello!Az Fzr nem megy?Megvannak a törött idomok is!Ha menne mennyibe kerülne?
Szevasztok
Mazzucchellit ki forgalmaz Magyarországon alsó tűgörgőt akarok rendelni nem kpl hajtókar szettet
Sziasztok! Rotax blokkba való Vertex dugattyúszett (54.00) eladó! téves rendelés miatt áron alul.teljesen új!
ára12000ft!
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gma
il.com
szia! Csak akkor tudok segíteni ha van miről lemásolnom, tehát ha nincs neked akkor valakitől kellene kölcsönkérned vagy ha van törött az is jó.
szervusz egy 1998 fekete cbr 1100xx szeretnek visszapillantokat, tudsz segiteni ebben?
15000-ből megvan színrefújva+ a posta ide oda.
Köszi a gyors választ!
Igen arra gondoltam!
És mennyibe lenne egy ilyen üléspúp?
Ha ha hátsó ülés helyetti műanyag púpra gondolsz akkor igen. Úgy tudom megoldani, hogy kellene nekem a faridom hátsó üléssel együtt. Postafordultával szoktuk megoldani.
Yamaha Fz 750-hez keresek alkatrészeket. Aki tud dobjon egy emailt.

(pl.: kormánycsutka, üléspúp, lábtartó stb. )
Z750-hez üléspúpot tudnál csinálni?
Köszi a választ előre is!
Honda alkatrészek eladók:1000RR V betétidom,929rr jobb alsóidom,919rr feszültségszabájzó.Ár:4e,10e,10e
Sziasztok!
1200-as Bandithoz szeretnék bukógombát!
Nem tudtok valakit aki foglalkozik ilyennel?
húú az gáz, sajna így nem tudok segíteni, vagy esetleg ha kölcsön tudsz kérni valakitől addíg amíg lemásolom? vagy egy össze vissza töröttet szerezni.
Körülkérdezek én is hátha van valakinek.
TADAOBABA ha tényleg 5.5-ös a felni engem érdekel! Add meg a számod és egyeztetünk köszi:
Gyári új Yamaha alkatrészek diszkont áron minden típushoz,valamint gyári Yamaha kiegészítők.
www.motordiszkont.hu
eladó a képen látott ducati hátsófelni, mérete 5.5x17 colos, több tipusba is jó pl: st2 , st4, 620, monster, 96-os évjáratu javítatlan és nem üt! ára 20000 ft. tel: 0620/ 598-2538
törött alkatrészek r1-hez 00-hoz, a tárcsák elvileg javíthatóak. a képen látottak ára egyben 20000 ft. 0620/ 598-2538.