Már bizniszeltünk egyszer , lenne még pár dolog, amire szükségem van. 4255-ös hozzászólás:
1999-2002-es SV650s motorra lenne szükségem pár dologra:
- kék színű első sárvédőre
- az első lánckereket takaró deklire (kép mellékelve)
- lánctakaróra (kép mellékelve).
Szia !
Már otthon vagyok, meg túl sok HP-t vettem magamhoz, holnap megnézem, mert lehet, nem jót fényképeztem.
(bár nekem most már egyforma )
Üdv: Andi
Ha valaki tud ilyenekkel szolgálni, az írhat itt és/vagy a krajcsek@gmail.com emailcímre.
Szia !
Ma nincs szerencsém, tele van a bontó jobbnál jobb alkatrészekkel és ma csak olyat kerestek, ami nincs.
És K1 oldalidom sincs, de megígérem, ahogy lesz földobom ide a fórumba.
Megnéztük mi is, szerintünk is ugyanaz. Ez jó lesz.
Ha viszont '93 után egyforma a 600 és a 400-asé, akkor a 95-ös 600-asé, amit küldtetek , hogy hogy nem ugyanaz?
Nem tudok jobb fórumot, úgyhogy ide pötyögöm be: hol lehet olyan öntapadós (vagy valahogy rögzíthetős) kis digitális órát venni, amit aztán felragaszthatok (vagy valahogy rögzíthetek) a kormányon?
Jah, speed gépre kellene, nem crossra...
Már bizniszeltünk egyszer , lenne még pár dolog, amire szükségem van. 4255-ös hozzászólás:
Esetleg ki tudnál ilyenekkel segíteni?
Ma már beszéltem vele ő azt mondja ,hogy nem arra gondolt ami le lett fényképezve Nem a sárga mintás fejidomos lámpára
Sajan nincs, se hasidom se tömítés.
Valóban nem ugyan az, pedig nekem Robi barátod mondta, hogy azt fényképezzem
bakonymotor@gmail.com
Suzuki rm 250 (98) keresek komplett blokkot gyújtást illetve gyújtás vez elektrónikát
akinek akad ilyen otthon kérem írjatok
... es 750-es bandithoz (de gondolom a 600-ase is ugyan az) valo hasidom?
udv.
Már otthon vagyok, meg túl sok HP-t vettem magamhoz, holnap megnézem, mert lehet, nem jót fényképeztem.
(bár nekem most már egyforma )
Ha valaki tud ilyenekkel szolgálni, az írhat itt és/vagy a krajcsek@gmail.com emailcímre.
Végre sikerűlt képet készítenem, rem a legjobb, de talán a lényeget látod. Benne van még a fejidomba, ráadásúl rápakolták az üres blokkházakra
Ma nincs szerencsém, tele van a bontó jobbnál jobb alkatrészekkel és ma csak olyat kerestek, ami nincs.
És K1 oldalidom sincs, de megígérem, ahogy lesz földobom ide a fórumba.
NSR-t nem bontottunk, nincs hozzá alkatrészünk sajna
Sajna nincsen most
HONDA NSR 125 ös önindítóba ez a bendixes szabadonfutó valami van-e?
Nekem már gőzöm sincs
Küldd vissza a másikat, az összes postaköltség a tied sajna
Megnéztük mi is, szerintünk is ugyanaz. Ez jó lesz.
Ha viszont '93 után egyforma a 600 és a 400-asé, akkor a 95-ös 600-asé, amit küldtetek , hogy hogy nem ugyanaz?
Nem tudok jobb fórumot, úgyhogy ide pötyögöm be: hol lehet olyan öntapadós (vagy valahogy rögzíthetős) kis digitális órát venni, amit aztán felragaszthatok (vagy valahogy rögzíthetek) a kormányon?
Jah, speed gépre kellene, nem crossra...