Eladó Yamaha FZR 600R alkatrészek(ülésidom,hátsó lámpa,ülés alatti idom,első lámpa,fejidom tartó vas, komplett gyári kipufogó rendszer, REMUS sportdob, CARBON hátsó sárvédő,meg még pár dolog...)
Ugyanitt Honda CBR 919RR-hez gyári kipuff kapható!
szia!
a vezermutengelyek jok a 750-es banditom blokkjaba? mondjuk a szerelom le akar beszelni rola, ugyhogy nem tudom mi legyen, viszont hengerfejtomites az kellene, ha van.
Ohhh köszönöm az infót, hétfőn délelőtt hivom az oldalatokon megadott tel.számot és egyeztetjük a részleteket, meg eszembe jutott még, hogy láncvédőm sincs, az is kellene.
Szia!
Ne haragudj, de még nem volt időm a képeket megmutatni a srácoknak, bolondok háza volt nálunk, ma meg egyedűl vagyok. Hétfőn rajta leszek az ügyön, ígérem.
Sziasztok!
1990-es Suzuki GSX 750F-hez keresek hátsó lámpát kompletten, meg a hátsó lámpa feletti kis borítást is. Lehetőleg nem milliárdokért természetesen
Ilyen a lámpa kellene ha jól tudom, ami a képen van.
Szia!
Küldöm a képeket, bár elég nehéz volt fényképezni, alig fértem a blokkhoz, tehát bocs, ha nem a legjobbak a fotók
Az első műszerfal a hibátlan, amit hátúlról fotóztam, az a sérűlt, de az eleje hibátlan annak is.
Üdv: Andi
Ugyanitt Honda CBR 919RR-hez gyári kipuff kapható!