Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Yamaha FZR 600R alkatrészek(ülésidom,hátsó lámpa,ülés alatti idom,első lámpa,fejidom tartó vas, komplett gyári kipufogó rendszer, REMUS sportdob, CARBON hátsó sárvédő,meg még pár dolog...)
Ugyanitt Honda CBR 919RR-hez gyári kipuff kapható!
Üdv KAWASAKI GPX750R bontott alkatrészei eladók.
Eladó 2db elstő teleszkóp Aprilia Rs 50be.99-től gyártottakba jó.
ÁR:22eFT. IRányár!
Hello mindenkinek, bontok egy 94es 4DL-es 125ös Tzr-t, még megvan mindene, akit
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
2006 os fz6 hoz keresek gyári kipufogót! lehetőleg ócsóért
szia!
a vezermutengelyek jok a 750-es banditom blokkjaba? mondjuk a szerelom le akar beszelni rola, ugyhogy nem tudom mi legyen, viszont hengerfejtomites az kellene, ha van.

szeles utat!
ha valaki tervezi cseréjét:

Z750 04-06 első fékbetét szett (4db betét) eredeti kawasaki , bontatlan csomagban 43082-0009 és 43082-0010 cikkszámú 25.000 Ft

Z750 04-06 hátsó fékbetét szett (2db betét) eredeti kawasaki , bontatlan csomagban 43082-1213 9000Ft

szerintem megéri, kawa szalonban nekem 40ekről beszéltek csak előre
Kedves Sugó Néni, (ha szólíthatlak így), Yamaha viragohoz keresnék km órát. 1984 es amerikai kivitel. Ha van, akkor esetleg jelezd nekem.
KÖszi
Ohhh köszönöm az infót, hétfőn délelőtt hivom az oldalatokon megadott tel.számot és egyeztetjük a részleteket, meg eszembe jutott még, hogy láncvédőm sincs, az is kellene.
oks, no problemo! kitartást a mai naphoz!
Szia!
Ne haragudj, de még nem volt időm a képeket megmutatni a srácoknak, bolondok háza volt nálunk, ma meg egyedűl vagyok. Hétfőn rajta leszek az ügyön, ígérem.
Szia Andi!

Benzincsap ügyben sikerült előbbre jutnotok?
Szia!
Nálunk van mind a kettő, a lámpa 8000,-, a kis borítás 3000,-Ft.
Üdv: Andi
Sziasztok!

2000-es honda vfr 800-hoz keresek fényszórót. Ha tudtok valami infot, segítsetek légyszi!

Üdv, Kaf
Szia!
Talán így már jobban látszik...
Szia Bakonymotor!
Képzeld még nem jöttek meg a postával a Domi leömlők, remélem nem keverték el a futárok.
Sziasztok!
1990-es Suzuki GSX 750F-hez keresek hátsó lámpát kompletten, meg a hátsó lámpa feletti kis borítást is. Lehetőleg nem milliárdokért természetesen

Ilyen a lámpa kellene ha jól tudom, ami a képen van.
Sziasztok keresek cagiva 50es elephant-hoz , önindítót ! Ha valakinek van , vagy esetleg van ötlete hol keresem kérem jelezze ! Üdv
sorry... 600-asról van szó
keresek 2007-es RR-hez ilyeneket:
- airbox bemenetel
- műszerfaltartó műanyag konzol
- balos lámpa
- helyzetjelző
helló!
suzuki rm 250 1993 as évjárathoz keresnék gyújtás állórészt a tekercseket.. aki tud kérem jelezze előre is köszönöm üdv!
Szevasztok !
DR600-hoz keresnék vezérműtengelyt,és az automata dekompesszorrol egy két infóra lenne szükségem esetleg foto..!
Ezt nem akartam már írni, mert ez természetes, hogy kedves voltál (és nem különbül az egész csapat )
Szia!

Így kompletten 240 E Ft, de külön is eladó minden része.
Szia!
Küldöm a képeket, bár elég nehéz volt fényképezni, alig fértem a blokkhoz, tehát bocs, ha nem a legjobbak a fotók
Az első műszerfal a hibátlan, amit hátúlról fotóztam, az a sérűlt, de az eleje hibátlan annak is.