Sziasztok!
Van egy 05ös mitóm, idén lett forgalomba helyezve, használtam egy kicsit, majd az olajszivattyú beadta a kulcsot, és beállt a dugó....
Ez történt májusba, azóta várok hogy legyen importőr Magyarországon, mert senki se válalja garanciába a javítást!
Ha valakinek van jó tanácsa hogy mit tegyek, kérem írjon, mert már megőrülök...
a bal dekni sem sérült ha jól látom. az mennyi?
az index szerintem kéne, a váltót még nem tudom de mindennel meg kéne várnom a határozatot, hogy mit hoznak ki (megy-e a kötelezőre a javíttatás)
lehet olyat h félreteszitek egy kis időre vagy szólsz ha lenne rá más jelentkező? (nehogy lemaradjak, ha mégis nekem kell állnom mindent)
Egy kis segítséget kérnék.2001es Yamaha Neosba szeretnék fékbetétet Bpen.Tudtok vmi jó boltot ahol kapni ilyesmit?Az internetes rendelésnek nem vok híve,szinte többe kerül a postázás,mint a cumó.
Szia!
A bal indexbúrát sajnos csak kompletten tudom adni 9E forint. A váltókar rudazattal 7E forint, viszont a lábtartó konzollal már nincs meg.
Üdv: Andi
Sziasztok!
Haverom megkért,h írjak fel,h van-e valakinek Honda Hornet 600+as 98-as évjáratú géphez műszerfala.Ha van valakinek kérem írjon erre az email címre:ducktoy@freemail.hu
Ja és ha lehet képet+árat is kérnék.
Előre is köszönöm
Sziasztok haveromnak kéne egy kis segítség.Szüksége lenne csepel vagy pannonia vagy vmi használható bölcsöváz első villával meg hátsó lengővillával 110-es blokkot bele operálhassa.Kérdés hogy van-e valakinek az említett váz vagy honnan tudna beszerválni ilyet. Ha tudnátok segíteni megköszönnénk.
van egy '96-os 750-es banditom, es keresek hozza gsxr 750-es vezermutengelyt. merre keresgeljek. lehet meg ilyenbol ujjat kapni, vagy csak bontokban van?
Bocsi el írtam 919es az évjárat az jó 97es! tehát ehez kéne egy gyujtas felöli dekni !
Ellöre is köszi!
XTZ750 levegőszűrő
Scott szürke kormánymarkolat
Honda CR125höz hűtővédő gyári UFO - nyócvanas évek
UFO kormánypárna
520-as RK lánc gyűrű nélkül
JPA hirdaulikus kuplung munkahenger
használt :
MG endúrós bakello 44-es
Nem igazán vannak új alkatrészeink, nincsenek a kért alkatrészek sem sajnos
Van egy 05ös mitóm, idén lett forgalomba helyezve, használtam egy kicsit, majd az olajszivattyú beadta a kulcsot, és beállt a dugó....
Ez történt májusba, azóta várok hogy legyen importőr Magyarországon, mert senki se válalja garanciába a javítást!
Ha valakinek van jó tanácsa hogy mit tegyek, kérem írjon, mert már megőrülök...
új alkatrészekkel is foglalkoztok? süllyesztett index kellene a cbr hez,meg hátra kicsi ledes.
?
köszi
az index szerintem kéne, a váltót még nem tudom de mindennel meg kéne várnom a határozatot, hogy mit hoznak ki (megy-e a kötelezőre a javíttatás)
lehet olyat h félreteszitek egy kis időre vagy szólsz ha lenne rá más jelentkező? (nehogy lemaradjak, ha mégis nekem kell állnom mindent)
Ha nem találtál még alkatrész, akkor tudok segíteni, van vezérműtengelyünk, 25 E a pár.
Vízhűtős a moci?
No, megpróbálkozom vele
Egy kis segítséget kérnék.2001es Yamaha Neosba szeretnék fékbetétet Bpen.Tudtok vmi jó boltot ahol kapni ilyesmit?Az internetes rendelésnek nem vok híve,szinte többe kerül a postázás,mint a cumó.
Köszi
A bal indexbúrát sajnos csak kompletten tudom adni 9E forint. A váltókar rudazattal 7E forint, viszont a lábtartó konzollal már nincs meg.
Küldeél képet, mert lehet, hogy tájékozatlanok vagyunk, de nem ismerős a 915 .
nincs esetleg bal első indexbúra és váltókar lábtartóval meg a teljes konzollal együtt
Van nektek Honda Cbr 915ös-höz gyujtás felöli oldal dekni? 97es évjárat!
Haverom megkért,h írjak fel,h van-e valakinek Honda Hornet 600+as 98-as évjáratú géphez műszerfala.Ha van valakinek kérem írjon erre az email címre:ducktoy@freemail.hu
Ja és ha lehet képet+árat is kérnék.
Előre is köszönöm
van egy '96-os 750-es banditom, es keresek hozza gsxr 750-es vezermutengelyt. merre keresgeljek. lehet meg ilyenbol ujjat kapni, vagy csak bontokban van?