Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

r6 99-02 vezérmű láncszett 40e ft
gsxr1000 kormánytelo
hello
engem érdekelne az emlő
mennyi az ára?
crossruha vagy kormány nem érdekel?
oké akor neked kell a lámpamaszk?
Sziasztok!
GPZ 500 S 1994-es és FJ 1300 2001-es alkatrészek érkeztek
Képeket talán holnap prezentálok...

Üdv: Andi
Az előbb elrontottam
Bontott Keleti-Veterán motor alkatrészek,és motorok itt: http://www.szumo.sokoldal.hu
Bontott Keleti-Veterán motor alkatrészek,és motorok itt: http://www.szumo.soköoldal.hu
Sziasztok!
ELADÓ a cucc, fogalmam sincs, hogy mihez való (annyit tudok róla, hogy robogó alkatrészek), nincs időm utánajárni.
Akit érdekel, az jelentkezzen

Üdv: Andi
Sziasztok.
Eladó komplett sebváltó kuplunggal együtt HONDA CBR 600 PC25-höz. Keveset futott.Ha valakit érdekel a zoltan.dombi@wescast.com email címen érdeklődhet.
Sziasztok,

Lucas fékbetétet használ valaki?

ha igen milyen véleménnyel vagy róla?

Üdv:
levytee
SZIA SITYU...HIVTALAK.......
hali!
eladó gyári yamaha wr lámpamaszk teljesen uj bármilyen motorra fel lehet rakni
ára 9000ft
ért: 06 202066067
SZiasztok. honda vfr 400-r hez kellene bal oldali tükör.bontókban sincs..sehol...tudnátok segiteni? 88-as évjárat.segitsetek...köszönöm...
szia nekem van ha kell.
Hengertömítés szettet megtudnátok mondani hol kapok? Olaszblokkos 125-ös MTX-be (Budapesti vok)
Sziasztok.
Ha tudtok légyszives segitsetek.
Kellene nekem cagiva elefanthoz trafo de az sem baj ha nem a sajátja csak 3 lábas legyen.
Mostis egy piaggio robogojé van rajta de az nem az enyém.
Bakonymotor: A krómozott változat van neked? Sajnos az én dominatoromhoz már nem a fényes leömlő van, ezért szeretnék rá azt. Érdekelne a cucc! Lécci egy képet nyomj róla, ha nem gond!
a komplett kuplung 50000 ft.
Sziasztok....88-as vfr 400 r-hez kellene bal oldali tükör...sehol nem kapok....tudtok segiteni? elöre is köszi
Hi! Keresek k2 gsxr 600-ra üléspúpot! Ha van vkinek eladó akkor írjon!Köszi
Gyári, Új ROTAX 122 es henger eladó!Ára:55eft, postán is., akár dugattyúval együtt.
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
szia. van leömlőm.
Csaó! Hát mostanában nem fogom szétszedni hogy megtudjam mérni de keresek lehetőséget hogy megtudjam . Mennyi lenne az ára? Karcsi
HOnda dominator 650es hez keresek még kipufogóleömlőt!
Szacsomotor! Az az elektronika amit belinkeltél az jó Honda 650 dominatorhoz is ugye?