szeva nekem van egy nagyon jo copper nek valo vázam ami hátul merevvázas eböl lehetne jo kis coppert épiteni ha érd. küldök képrt vegyél fel msn re gold0108@msn.com vagy 06202320991 es számon érd
szia Andi!
a dekni mennyi lenne? és mennyi a kedvezmény, ha elviszem a indexet és a váltókart is?
és merre vagytok? hol lehetne felmarkolni a cuccokat?
köszi!
van egy 2004 es májusi sv 650 em 2600km el a garancia 3évesen lejár. A hétvégén besikerült az élet el akrtam menni egy kicsit tekeregni. kitoltam a vasat beröfentetem az udvaron bementem a cucaimért kaput nyitotam. A müszer 67 celziuszfokot irt. Közeli keresztezödésnél elsöbséget adtam továbbhaldva már nem tudtam elváltani a harmadikat elszakadt a hajtokarkijött a blok oldalán az öninditotbeletolta az olaj hütöbe. Azt hitem álmodom és mindjárt felébredem ,de nem a rémálom tart. Beszéltem pár szerelövel ,elmondtam hol szakadt szét a hajtokar egyértelmüen mindenki anyagfáradást mondott mert olaj hiány esetén a csapszegnél tört volna el ,ja 2500km rel ezelöt lett castrolgtx3 10 50 es olaj+szürö levegöszürö gyertya csere injektor szinkronizálás. A gép elsö tulajdonosa én vagyok. Most azon jár az eszem mit tegyek. felveszem a fogyasztovédelemel a kapcsolatot de kicsi az eséj bármijen garanciális megoldásra.
cbr 600 f- fs kicsit sérült tank fényezett de nem volt előtte törve sérülve. ára 20000 ft. valamint ehhez a tipushoz hátsósárvédő indexekkel együtt ára 15000 ft. 0620/992-4528
Sziasztok!1 kis segitségre lenne szükségem vásároltam egy Honda Shadow VT600 motort és hiányzik a jobb oldali kipufogó és a váz közötti takaró idom erre lenne szükségem,ha valaki tudna segiteni a beszerzésében azt megköszönném
Korábban küldtél nekem egy benzincsapot ZZR-hez, de sajnos a 600-asé nem jó az én 400-asomhoz, szélesebb is és teljesen máshogy állnak a kilógó csövecskék. Megoldható, hogy becseréljük egy másik darabra?
Remélem, nem kövezel meg a linkért. De ha már fent van, akkor gondoltam berakom.
http://www.sugomotor.hu/alksuz...
a dekni mennyi lenne? és mennyi a kedvezmény, ha elviszem a indexet és a váltókart is?
és merre vagytok? hol lehetne felmarkolni a cuccokat?
köszi!
akinek van legyen szives szoljon!cimem: csikarvfts@citromail.hu
Mindig csak a munka, igaz?
Korábban küldtél nekem egy benzincsapot ZZR-hez, de sajnos a 600-asé nem jó az én 400-asomhoz, szélesebb is és teljesen máshogy állnak a kilógó csövecskék. Megoldható, hogy becseréljük egy másik darabra?
üdv, duB