Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva nekem van egy nagyon jo copper nek valo vázam ami hátul merevvázas eböl lehetne jo kis coppert épiteni ha érd. küldök képrt vegyél fel msn re gold0108@msn.com vagy 06202320991 es számon érd
Szia Andi!

Remélem, nem kövezel meg a linkért. De ha már fent van, akkor gondoltam berakom.

http://www.sugomotor.hu/alksuz...
szia Andi!
a dekni mennyi lenne? és mennyi a kedvezmény, ha elviszem a indexet és a váltókart is?
és merre vagytok? hol lehetne felmarkolni a cuccokat?
köszi!
Szia! Írtam Neked: [4097], várom a válaszod
köszi szépen!
sziasztok! aprilia af1 sintesi hez venék viszapilantot és benzincsapot!
akinek van legyen szives szoljon!cimem: csikarvfts@citromail.hu
Szia!
Mindig csak a munka, igaz?
Nekem csak újban van
Ha tudsz GOLD FREN-t 2500 ért akkor vennék belőle egy 50 párat:-)
4200 Ft/pár? Máshol neten 2500-ért láttam,igaz a márkáját nem tudom. Azért köszönöm a választ,ha e mellett döntök,jelentkezem!
van egy 2004 es májusi sv 650 em 2600km el a garancia 3évesen lejár. A hétvégén besikerült az élet el akrtam menni egy kicsit tekeregni. kitoltam a vasat beröfentetem az udvaron bementem a cucaimért kaput nyitotam. A müszer 67 celziuszfokot irt. Közeli keresztezödésnél elsöbséget adtam továbbhaldva már nem tudtam elváltani a harmadikat elszakadt a hajtokarkijött a blok oldalán az öninditotbeletolta az olaj hütöbe. Azt hitem álmodom és mindjárt felébredem ,de nem a rémálom tart. Beszéltem pár szerelövel ,elmondtam hol szakadt szét a hajtokar egyértelmüen mindenki anyagfáradást mondott mert olaj hiány esetén a csapszegnél tört volna el ,ja 2500km rel ezelöt lett castrolgtx3 10 50 es olaj+szürö levegöszürö gyertya csere injektor szinkronizálás. A gép elsö tulajdonosa én vagyok. Most azon jár az eszem mit tegyek. felveszem a fogyasztovédelemel a kapcsolatot de kicsi az eséj bármijen garanciális megoldásra.
Ha jó rá a 99-es, itt találsz! :starbike.eoldal.hu
eladó suzuki gsx750 f- hez füstszínű indexbúrák a sárga égőikkel együtt. használt tökéletes állapotuak. áruk egyben a szettnek 13000 ft. 0620/992-4528
cbr 600 f- fs kicsit sérült tank fényezett de nem volt előtte törve sérülve. ára 20000 ft. valamint ehhez a tipushoz hátsósárvédő indexekkel együtt ára 15000 ft. 0620/992-4528
Sziasztok keresek lámpás hátsó sárvédőt. Pl:XR600-400,Suzuki TSR,DR, Yamaha XT.... jellegűt. Ha van valakinek épp elfekvőben egy az jelentkezzen thx
Hali!600 as SRAD hoz szeretnék power commandert ha valaki tud írjon:dawy21@freemail.hu
Sziasztok!Eladó Honda Nsr 125 F alkatrészeim vannak!Ha valakit érdekel Írjon.
Sziasztok!1 kis segitségre lenne szükségem vásároltam egy Honda Shadow VT600 motort és hiányzik a jobb oldali kipufogó és a váz közötti takaró idom erre lenne szükségem,ha valaki tudna segiteni a beszerzésében azt megköszönném
Szia Sugomotors!

Korábban küldtél nekem egy benzincsapot ZZR-hez, de sajnos a 600-asé nem jó az én 400-asomhoz, szélesebb is és teljesen máshogy állnak a kilógó csövecskék. Megoldható, hogy becseréljük egy másik darabra?

üdv, duB
meg nem talaltam. olaj + levegos a motor.
Nem tud valaki KTM-re felső kuplung munkahengert?
Ezek annyira nem diszkont árak, max van rajta 10% kedvezmény!
lehet levélbe is kérni a "cumót" és akkor pár száz forint a posta. Amúgy Gold Fren-em van 4200ft/pár.
hello.Yamaha DT50 (2005 évjárat) : hátsó lámpabúra,indexbúra(4db),üléshuzatotok van?