megpróbálok én utána nézni . de az én véleményem az hogy nem fog megegyezni a két kuplung . egyébként a fogszám ill az átmérők megmondják. ha megméred akkor többet tudunk.
Hali.
FZR 600..Sajnos nem tudom, hogy a fesszabályzóm ment tönkre, vagy az állórészem....valamelyik kelleni fog.küldj egy mailt és felhívlak. cs.simon80@gmail.com
segitség! légyszi ha valaki tudja mondja már meg h a Peugeot Speedfight állo vagy fekvö hengeres-e, haveromnak kell mert kipufogot akar rá venni csak ugye tudnia kellene h állo vagy fekvö...
Sziasztok!
Fájó szívvel megválnék motoromtól.Yamaha FZR 600R 1994-es gyári fekete fényezés,gyönyörűszép,tényleg megkímélt állapotban, K&N sportlégszűrő,Dynojet kit, Sebring full nyitott versenyrendszer,motorikusan is patika állapotban van új Castrol R1 olaj benne, vadi új DID láncszett,jó állapotú Metzeler gumik,gyári üléstakaró,stb...
ha valakit érdekel,hétvégén tudok képet küldeni(most nem vagyok otthon)...
érd.:dadis@freemail.hu
FZS 1000-hez vázon blokkon első lámpán kívül minden egyben olcsón eladó 300K. Esetleg külön Yoshimura rendszer/gyári vihető. Kék színű, felnik feketék. Full fémcső. Van néhány dolog amiből több is van ezek külön is elvihetőek(első fék, kipu, stb.). Új zselés akku, minden a működő motorról van levéve.
seducertt@hotmail.com
FZR 600..Sajnos nem tudom, hogy a fesszabályzóm ment tönkre, vagy az állórészem....valamelyik kelleni fog.küldj egy mailt és felhívlak. cs.simon80@gmail.com
Még mindig eladó 1 pár vadi új telóvédő hondákhoz,és 1 vadi új xl-es Fox kesztyű.
pl:525; 530, FB erősitett , 118 szemes láncok, 17990.-ft
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Jobb lábtartó (taposó) 5000,-Ft
Jobb index 4000,- Ft
Jobb dekli 10000,-Ft
Ha érdekel, írj vagy hívj
Üdv: Andi
Fájó szívvel megválnék motoromtól.Yamaha FZR 600R 1994-es gyári fekete fényezés,gyönyörűszép,tényleg megkímélt állapotban, K&N sportlégszűrő,Dynojet kit, Sebring full nyitott versenyrendszer,motorikusan is patika állapotban van új Castrol R1 olaj benne, vadi új DID láncszett,jó állapotú Metzeler gumik,gyári üléstakaró,stb...
ha valakit érdekel,hétvégén tudok képet küldeni(most nem vagyok otthon)...
érd.:dadis@freemail.hu
Előre is köszy
2003-as Fzs600(fémvázas) keresek jobb oldali lábtartót, indexet, és a deklit!
Aki tud esetleg tud barátságos áran, annak megköszönném!
Üdv
Ez az egy Diversionunk van így egyben és már majdnem 360-nál tart. Brutálisan jó a blokkja. Esetleg 290-ig le lehet alkudni.
Üdv: Andi
seducertt@hotmail.com
ez MS8 CI558, tehát ez a számú is jó lehet ha működik.....
szükségem lett egy honda cr250 blokkra. évjáratot megoldom jöhet bármi csak mennyen mááá!