Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben, de valóban minimális volt a görbület.
Üdv: Andi
Helló!Nincs sajnos semmi amit keresel.Eladtam mindent.
azért köszönöm szépen!
és előfordul?és lehet olyat hogy ha beesik egy akkor szóltok?
Csábító nagyon Mikor lettek ezek a kerekek? Mert most küldtetek nekem egy elsőt meg egy hátsót csak 05-öset, hát ha tudom, hogy van 08-as tárcsával... A 2005-ös tárcsája nem jó és azért lett tárcsa nélkül küldve.
Sziasztok!
Engem egy hibátlan állapotú K1-es Suzuki sv 650 lengővilla érdekelne.Ha valakinek esetleg van kérem jelezze.
köszi!
helo lecso!
volt róla szó h tudsz nekem önindítót a hondához,,
milyen árba adnád?
Holnap felhívlak, és megbeszéljük!

Attól függ mennyire van így elmenve, mert a jobb oldali eleve javítva lesz, és két javított már nem biztos, hogy túl jó..
Szia!
Na jól mellé gondoltam , nincs sajna.
kicsit késő van már, holnap megmutatom a srácoknak.
Szia!
Igen, megvan és javított, és így 20000,- az ára. Index sajna nincs már hozzá.

Köszönöm azért.
Szia! Sajna nincs most.
Szia!

40-be a pár. Első osztályú

Szia Andi!

Az sv-vel mi a helyzet? Megnéztétek a bal krómszárat?

Üdv, Peti
Erről lenne szó.
Ne gondolj rá, küldj egy képet. Vagy kettőt, megnézzük.
Szia Andi!
Az a baj, hogy szétszedtük a motort és a mi hengersorunk nem olyan mint a képen.
Akkor fain ha jó Mennyibe fájna az nekem? A hátsót megnézem. Köszi.
az elŐzŐ hirdetÉshez tartozik, csak fÉnyezÉs sÉrÜltek a tÁrcsÁk a forrÓvizes nagynyomÁsÚtÓl!
eladÓ gsxr 1000 k5-k6 fÉktÁrcsÁk, 2 elsŐ , plussz 1 hÁtsÓ, Áruk csak egyben 30000 ft. 0620/992-4528
Hello!Nekem Cagiva super city 125-re kéne az a gumi ami a hengewr és a karbi között van!Amit négy csavar fogg le a hengerre!Aki tudd!Írjon sürgöss lenne!rolly_9211@freemail.hu
Hello nekem egy 2006 os 600 asom van nincs esetleg bal első indexet komplett , bal első tükröd, meg fejidom tartó konzolod ami sértettlen?:)
Oké
Köszönöm, még eggyeztetek és ha döntöttem jelentkezem!
Sziasztok,

HONDA CBR 600 F2 Bal-jobb farokidom fekete/vörös színben, hátsó lámpa indexekkel + fedö.
Irányár 40,000 Ft.
Elérhetöségeim az adatlapon
Geri
eladó suzuki gsxr 1000 k5-re való, 2 első plussz 1 hátsó féktárcsa egyben az áruk 30000 ft. 0620/992-4528