Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lánctéma engem is érdekelne
Szia!
Apróságok vannak hozzá, főalkatrészeket tudunk szerezni, de csak konkrét rendelésre.
Üdv: Andi
Szia! Ehhez sajna ninincs, de lehet, hogy itt találsz.

11480 a gyári új kuplungbovden ára
H.E.L.P.

Árulja már el nekem valaki hogy mi a külömbség a sárkidobós és a nem sárkidobós és az "O" gyűrűs lánc közőtt? melyiket érdemesebb megvenni ? a sárkidobós mitől sárkidobós? most D.I.D. 520 HS -em van de minden motorozás után feszíteni kell.
Mit vegyek helyére?

thanx
bocs, h belevau, pofás a géped, de a gumin megnézném a DOT számot, hogy mikor gyártották, mert nekem kicsit réginek tűnik
Hello! Valaki nem tud küldeni cagiva mito eredeti matricáról képet amelyik az első fényszóró felett van? köszi
Szia tükör ügyben lehet tudok segíteni,melyik oldali kell?
sziasztok.kezdö motoros vagyok...segitsetek hol kapok alkatrészeket vfr 400 hoz...mi a véleményetek erröl a motorrol, ez az elsö motorom egy hete vettem.köszi elöre is a segitséget
sziasztok..kezdö motoros vagyok...1 hete vettem egy kicsit sérült vfr 400-ast... szeretném tudni hol kapok hozzá tükröket, szivato bovdent....segitsetek légyszi...mi a véleményetek a vfr 400-rol? mire figyeljek oda? köszi elöre is a segitséget......sziasztok....
2003'
Kellene egy évjárat is hozzá!És már mondom is
Tudsz adni egy "diszkont" árat Yamaha Raptor 660 kuplungbovdenre?
szia érdekődni szeretnék hogy cagiva ar 350 vagy cagiva t4 350 hez gyújtás elektronika cdi van e?
Hello!

Ilyen matricaszettet keresek CRF 450-hez! S.O.S.!
(az universalmotorban nincs)

Köszi
Eladó egy Vortex X10CDI gyujtáselektronika Suzuki RMZ, Kawasaki KXF250 -04'-hez.
10 gyári gyujtásprogram. posta megoldható. Ára: 30000,-ft
Sziasztok!

Mit tudtok mondani az X-Gear termékekről? Konkrétan hátsó féktárcsát szeretnék venni ebből a fajtából. Nem verseny célra :) Válasz gombbal írjtatok, hogy kapjak visszaigazolsát.

Köszi!
Üdv,
Zoli
Sziasztok
Eladó használt er 6 n gyári hátsó lánckerék, baloldali kormánykapcsoló, hátsó féklámpa kapcsoló, dölés érzékelö.
3500/8000/2000/5000 FT
170 es 90 os pilor road gumi 15000 Ft
HONDA CBR929RR jobbos hasidom kacos az alja,a honda felirat alatt egy pár centis hegesztés,motoron nem látszik.Ár:14000ft
Akció!
Fazer 600 lábtartó konzollal akciós 10000,- Ft-os áron (pár darab van csak)
Ezen kívűl sok minden alkatrész (gyári-bontott) sport és túramotorokhoz 400 cc felett, hívjatok, írjatok, ha kell valami.

szeva. Kawasaki KMX125. 96-os... ennél többet nemtok róla
rendben ..
várom ...
Szia
Este 8-9 körül küldöm a képet
engem érdekelne ...
küldesz róla képet ?

aya@index.hu -ra ...

kösz ...
Sziasztok
2006 os er 6 hátsó lámpa eladó 5000 Ft