Árulja már el nekem valaki hogy mi a külömbség a sárkidobós és a nem sárkidobós és az "O" gyűrűs lánc közőtt? melyiket érdemesebb megvenni ? a sárkidobós mitől sárkidobós? most D.I.D. 520 HS -em van de minden motorozás után feszíteni kell.
Mit vegyek helyére?
sziasztok.kezdö motoros vagyok...segitsetek hol kapok alkatrészeket vfr 400 hoz...mi a véleményetek erröl a motorrol, ez az elsö motorom egy hete vettem.köszi elöre is a segitséget
sziasztok..kezdö motoros vagyok...1 hete vettem egy kicsit sérült vfr 400-ast... szeretném tudni hol kapok hozzá tükröket, szivato bovdent....segitsetek légyszi...mi a véleményetek a vfr 400-rol? mire figyeljek oda? köszi elöre is a segitséget......sziasztok....
Mit tudtok mondani az X-Gear termékekről? Konkrétan hátsó féktárcsát szeretnék venni ebből a fajtából. Nem verseny célra :) Válasz gombbal írjtatok, hogy kapjak visszaigazolsát.
Sziasztok
Eladó használt er 6 n gyári hátsó lánckerék, baloldali kormánykapcsoló, hátsó féklámpa kapcsoló, dölés érzékelö.
3500/8000/2000/5000 FT
170 es 90 os pilor road gumi 15000 Ft
Akció!
Fazer 600 lábtartó konzollal akciós 10000,- Ft-os áron (pár darab van csak)
Ezen kívűl sok minden alkatrész (gyári-bontott) sport és túramotorokhoz 400 cc felett, hívjatok, írjatok, ha kell valami.
Apróságok vannak hozzá, főalkatrészeket tudunk szerezni, de csak konkrét rendelésre.
Üdv: Andi
Árulja már el nekem valaki hogy mi a külömbség a sárkidobós és a nem sárkidobós és az "O" gyűrűs lánc közőtt? melyiket érdemesebb megvenni ? a sárkidobós mitől sárkidobós? most D.I.D. 520 HS -em van de minden motorozás után feszíteni kell.
Mit vegyek helyére?
thanx
Ilyen matricaszettet keresek CRF 450-hez! S.O.S.!
(az universalmotorban nincs)
Köszi
10 gyári gyujtásprogram. posta megoldható. Ára: 30000,-ft
Mit tudtok mondani az X-Gear termékekről? Konkrétan hátsó féktárcsát szeretnék venni ebből a fajtából. Nem verseny célra :) Válasz gombbal írjtatok, hogy kapjak visszaigazolsát.
Köszi!
Üdv,
Zoli
Eladó használt er 6 n gyári hátsó lánckerék, baloldali kormánykapcsoló, hátsó féklámpa kapcsoló, dölés érzékelö.
3500/8000/2000/5000 FT
170 es 90 os pilor road gumi 15000 Ft
Fazer 600 lábtartó konzollal akciós 10000,- Ft-os áron (pár darab van csak)
Ezen kívűl sok minden alkatrész (gyári-bontott) sport és túramotorokhoz 400 cc felett, hívjatok, írjatok, ha kell valami.
várom ...
Este 8-9 körül küldöm a képet
küldesz róla képet ?
aya@index.hu -ra ...
kösz ...
2006 os er 6 hátsó lámpa eladó 5000 Ft