Üdv Kawasaki gpx750r bontott alkatrészek eladók,egyben is a moci 80%-os állapotban van.Honda cbr929rr jobb alsó hasidom 14e ft,1pár új ngk gyertya cr9eh-9 2000ft/pár,univerzális hátsó index 2000ft/pár
szia.ha a kelö odafigyelést megadod neki akkor a világbolis kimegy gond nélkül(olaj olajszürö és normális minöség olajat használj ne tesco gazdaságosat)
Sziasztok! 2006-07 zx-10-hez keresek keresek, pár dolgot csúszás után. Tank, oldalidom, lábtartó, kormány csutka, stb. Előre is köszi ha valaki tudna segíteni.
A fejidom 127990 Ft, két hét rendeléstől a szállítási idő. A műanyag alkatrészek miatt küld egy e-mail címet és átküldöm a hozzátartozó alkatrészek listáját, mert elég sok apró dolog van és nem biztos, hogy mindegyik kell neked.
Sziasztok! Kéne egy karburátor tuningolási céllal. 13 mm-es torkú karbi helyére menne 50ccmes mocira (a kis átmérő a moci gyári folytása). 18 mm-esre gondoltam vagy 16 mm-esre, 18-as jobb lenne. Annál nagyobb már túl nagy, 16-osnál kisebbel meg nem sokra megyek. Árat nem mondok, de eléggé alacsony összegre gondoltam. Keressetek itt vagy levélben. Kösz: matt383
Hali Nekem af1- 50 re érdekelne tárcsafék de nem a kisméretű mint ami az adatlapomon lévő motoron is van , hanem a nagyméretű. Mint amilyen a képen is van.
szia nemtaláltam na mind 1 azért kösz de ha tudsz valaki akor léci irj visza mert nagyon kéne
égen földön nem találok hozzá ez egy cagica ar 350 es motor de a cagiva T4 350 é is jó hozzá és cdi kéne nem tom honan tudnák szerezni hozzá
Amikor írod a hozzászólást a bal alsó sarokban ott figyel
rövid értesítés e-mailben, ha válaszolnak erre a hozzászólásra. ha bepipálva hagyod kapsz értesítést mail-ben
sziasztok..kezdö motoros vagyok...1 hete vettem egy kicsit sérült 87-es vfr 400-ast... szeretném tudni hol kapok hozzá tükröket, szivato bovdent....segitsetek légyszi...mi a véleményetek a vfr 400-rol? mire figyeljek oda? köszi elöre is a segitséget......sziasztok....és még valami..hol találom meg a választ ha irtok:)
Bontott jó állapotú láncszett eladó! Első,hátsó lánckerék és lánc(regina).
125ccm-es aprilia af1ről lett leszedve, de lehet jó más motorra is, a képen láthatóak a fogak és láncszemek száma.
ára:8eft
érd.:patvaros87@gmail.com
Előre is köszönöm!
A fejidom 127990 Ft, két hét rendeléstől a szállítási idő. A műanyag alkatrészek miatt küld egy e-mail címet és átküldöm a hozzátartozó alkatrészek listáját, mert elég sok apró dolog van és nem biztos, hogy mindegyik kell neked.
üdv.: Motordiszkont
97 es Xj600S diversion hoz kellene nekem fejidom meg a hozzá tartozó műanyag betétek. Mennyiért és mikorra tudsz szerezni rendeléstől számítva?
Sajnos most nincs.
Üdv: Andi
Jelzem, ha aktuális lesz!
érd:bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
égen földön nem találok hozzá ez egy cagica ar 350 es motor de a cagiva T4 350 é is jó hozzá és cdi kéne nem tom honan tudnák szerezni hozzá
rövid értesítés e-mailben, ha válaszolnak erre a hozzászólásra. ha bepipálva hagyod kapsz értesítést mail-ben
Er 6 hoz nem abs-es hez első féktárcsád van e?
125ccm-es aprilia af1ről lett leszedve, de lehet jó más motorra is, a képen láthatóak a fogak és láncszemek száma.
ára:8eft
érd.:patvaros87@gmail.com