Hali! ZX636-oshoz ('05-'06-os évjáratok) eladó kis hibás gyári plexi (pályaidomhoz tökéletes), mind a 6 felfogatási pont hibátlan, és megvannak benne a gyári távtartók is: 7.000.- HUF. Komplett kipu körüli köcölék: takarólemezek, végburkolat, rsz. tartó, sárfogó, indexek, prizma, csavarokkal vezetékekkel kompletten: 29.900.- HUF. Kontakt: 70/949-4341, akirayanagawa@freemail.hu
Egy már nem mai gyerek, de azért még jól menő Honda hd-08 hoz keresnék fötengely lendkerék éket(íves retesz) ha jól tudom:) S egy hátsó tengelyt is:)
Lenne valakinek ötlet, hol lehetne hozzá jutni korrekt áron, Budapesten vagy Miskolcon?
Előre is köszönöm a segítséget:)
Szasztok! Van egy eladó cemoto üléshuzatom cr-re. Megvettem az 500-asra aztán nem jó. belevarratni nem akarok inkább eladom. Zsír új nem tudok vele mit kezdeni. Sztem a 125 meg 250-re majdnem az összesre jó. Ára:7500Ft ennyiért vettem +posta, ennyiért adom el írj ha érdekel.
Sziasztok!
Örülnék ha mi motorosok összefognánk és híre menne ennek az esetnek!
2008.09.02. 19:10kor Gödöllőn a Tesconál egy féreg EELLLLOOPPTTAA a motorom!
rendszáma: UOB-241 alvázszáma: JS1A1111200115862 motorszáma: W701156858 megtalálónak jutalom!
Nagyon hálás lennék!Hátha közületek ismer valaki "melegebb" bontót v akármi!
Megköszönném ha segítenétek körbedobálni ezt a levelet,így,ahogy van!
Üdv!
125ös mtx re keresek hátsó lábtartót konzollal(japán tipus) Elmentem a Honda szalonba, de 25e/db egy kicsit magas ár, tekintve h a motor maga ér kb 150e t
Alubetétes UFO kézvédő kitűnő állapotban eladó óccsóó pénzért!
Hy
Ha valaki tud eladót irjon.
köszi
Yamaha XJ 600 Diversion 1993-as évjáratú, alkatrészei eladók. Kipufogó és benzincsap már nincs meg.
Akit érdekel az itt megtalál
Üdv: Andi
A képeken látható motorról továbbra is eladók az alkatrészek....
Yamaha R6R 2008-as alkatrészek eladók.
itt is lehet nézelődni
mikori fazere uj vagy a rgi vazase
http://www.kepesmotor.hu/idom/...
Egy már nem mai gyerek, de azért még jól menő Honda hd-08 hoz keresnék fötengely lendkerék éket(íves retesz) ha jól tudom:) S egy hátsó tengelyt is:)
Lenne valakinek ötlet, hol lehetne hozzá jutni korrekt áron, Budapesten vagy Miskolcon?
Előre is köszönöm a segítséget:)
Üdv!
Hillunder
befogó mennyibe lenne?
forumosoknak 25.000
06709473874
Úgy néz ki, bontva lesz, akit érdekel alkatrész az írjon-hívjon
itt
Örülnék ha mi motorosok összefognánk és híre menne ennek az esetnek!
2008.09.02. 19:10kor Gödöllőn a Tesconál egy féreg EELLLLOOPPTTAA a motorom!
rendszáma: UOB-241 alvázszáma: JS1A1111200115862 motorszáma: W701156858 megtalálónak jutalom!
Nagyon hálás lennék!Hátha közületek ismer valaki "melegebb" bontót v akármi!
Megköszönném ha segítenétek körbedobálni ezt a levelet,így,ahogy van!
Köszönöm mindenkinek aki tesz egy lépést
125ös mtx re keresek hátsó lábtartót konzollal(japán tipus) Elmentem a Honda szalonba, de 25e/db egy kicsit magas ár, tekintve h a motor maga ér kb 150e t
Itt az elérhetőségük....