Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyári új, rotax 122 es heger eladó! Ára:55eft, akár postán is.
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Szia Kuplung olajos és megvan kompletten,melyik része kell?lábtartó asszem csak a váltófelöli oldal van meg,de megnézem féktárscák megvannak viszont meg kell mérnem milyen mértékben koptak.Hátsókerék megvan ami hiányzik belőle a lánckerék gumiágya.Ird le konkrétan mi hogyan kell
Szia.Sok minden érdekelne pl:az első féktárcsák,hátsó kerék,első lábtartók ,és neked olajos a kuplungod?annak minden része megvan hát ha nem nagy fáradság akkor írd már meg ezen remek termékek árát és hozzámjuttatási költségeit.
Előre is köszi:peti!
Komplett 160-as szett kellene: henger,hengerfej,dugó,gyűrű stb.... Évjáratot nemtudok pontosat mondani az rajta van valahol a blokkon? mert kerestem de nem láttam csak a Rotax 123 feliratot.
Szia.miután reggel beszéltünk feladtam a csomagot,elvileg hétfőn ott van,amit a képeken látsz az van de inkább kérezz az a biztos
szia!
HA amal sem sweden gyujtás alaplapot keresel akkor lehet tudok benne segiteni. ára:17eft
email:patvaros87@gmail.com
Szia.

Gyári újat tudok hozzá kedvezőbb áron mint a márkakereskedő adja!

Mondj egy évjáratot, pontosan hogy mik kellenének és mondok rá neked egy árat.
Tudunk hozzá,de csak gyári újat!

Ha egyről beszélünk akkor ezt sajnos csak egybe lehet a lendkerékkel rendelni, ami viszont meg már borsós áron van.

Üdv.:Motordiszkont
Húúú az jó lenne... akkor tudnál szúrni egy jó képet vagy mennyibe tudnád küldeni? messze laksz? :D
Hello!Keresek Cagiva N90 hez far részt !Valaki tud segíteni az írjon erre a címre girnyo3@freemail.hu
Szia.A címem:4211.Ebes.SzentIstván utca 43.És köszönöm !Mik vannak még a gpx-ből?
5000ft ha érdekel küldöm postai utánvételel+1490ft mert ahogy néztem laza 300km a táv köztünk
Sziasztok! Üdvözlök minden kedved olvasót!
Akinek van eladó "Suzuki Bandit GSF 250-hez (96 os évjárat) TANK-ja az nagyon gyorsan írjon vagy hívjon!:)Előre is köszi Laci.

email: stony86@gmail.com.
Tel: 0630/898-1547.
Hello!Nekem kéne Cagiva Super cityhez 125 lendkerék mögé a tekercselés Akinek van az irjon!Kössszi
Hello!
Nekem szerintem van is otthon.
Most már látom hogy csak kilenc láb,de nekem is hiányzik egy a kötegben.szerintem O.K. a cucc
Szia.úgy néz ki hogy passzol .Megvan mind a tíz lába?nem látom pontosan.
Mi az ára?
Szia végre sikerült feldobni pár fotót passzol a tiedhez?azért mutat máskép mint a tied mert kivettem abból a gumitartóból amiben van gyárilag.
Szia.Megtaláltam ,úgynézki passzol.Késöbb dobok képeket,most nem tudok mert lassú a gépem.Üdv zoli
Sziasztok nemtudja valaki hol tudnék beszerezni Aprilia Rx 125-höz 160-as hengerszettet? Vagy ha van valakinek írjon. Köszönöm.
Hali! Keresnék SV 100 N-hez eredeti cső kormányt.Ha valakinek lenne jó állapotu,megvenném. Üdv: Szabi
Szia.Ez a kép nem az enyémről van,mert azon már jógázik egy elektromos zseni,de totál UA.Még a sorozatszáma is.
sziasztok.szeretnék kérni egy teloszámot,akinek vfr 400-a van.