Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huh, az enter jobban megy nekem...
Délután megnézik a fiúk a képet és majd írok.
Üdv: Andi
hali!

F4-re akrapovic rendszer esetleg?előfordulhat?
ja és tetején kopoltyús üléspúp?

köszi
Nem az nem az.Ez egy tuning cucc.Mutatok egy képet pl milyen lehet.Ez a csúnya fekete ülés alatti idomot cseréli le.
Természetesen
30/579 8360
Szia!
Az első 2008-as tuti, hogy jó. Itt ez a hátsó 2005-ös, nézdd meg, hogy szerinted jó-e.

Szia Andi!

Egy telefonszámot esetleg tudnál adni?

Köszönöm
Szia!
Vannak ilyen dolgaink. A jobb farokidom repedt, de javítható 13000,-Ft, tükör 8000,-, első sárvédő 15000,-, indexek 4000,-/db, Ha érdekel, keress meg.

Szia!
Krómszárat és hátsó lánckereket és felnit tudok küldeni.
Szár: 25000,-
Hátsó lánckerék: 3000,-
Hátsó felni: 27000,-
am itt a kép is hozzá
sziasztok nem tudtok olcsón villát egy yamaha xt 125 r hez? fontos lenne köszike
Szia!
Azt tudom, hogy a 2005-ösé nem jó, de szerintem a 2008-asé jó. Nem tudsz ránézni valahol? Kellene egy darab hátsó is.
Köszi előre is
Szia!
Sajna csak oroszúl tudok, ez nem a vezérlő elektronika? Mert az azt hiszem van.

Szia!
2008-as első pár van, az nem jó? De holnap délelőtt megnézem, hogy mi van még.

Kellene nekem egy garnitúra első és egy hátsó féktárcsa 2006-os R6R-hez! Lehetőleg megfizethető áron
Helo engem az aprilia rx-emhez érdekelne a rotax 122-es henger, mert nem tudom, hogy mennyiért akarod adni, lécce az árát ird már le, és hogy postán le tudnánk - e rendezni oksa? köcce szépen Hali
Hali!

KELLENE! cbr f4 eshez jobbos farokidom,jobbos tükör,első sárvédő,és esetleg indexek
Ha valakinek vannak ien dolgai írjon! köszi:)
HAsznált is jó lenne
Sziasztok!Nem tud valaki cbr 929-hez undertailt?Ha igen akkor szóljon.Köszi
Eladó 3db fémsodronyos fékcső, 62, 45, 71 cm hosszúak. ZX7R-en voltak fent, de hosszuknál fogva bármilyen egyeneskormányos gépre rámegy. Áruk 9eft. Fél évet voltak használva.
Sziasztok!

Régi törött sv-t építgetek újjá és a régebbi típusú (1999-2002) Sv650s-hez lenne szükségem pár dologra:
- első villára (pontosabban csak 1 db becsúszószárra)
- első sárvédőre
- hátsó kerékre és lánckerékre.

Köcce, krajcsek
Szia!
Az ígért képek...

hello

fz6n hez 2006 os hoz gyári bukogomba? milyen árban van?
Sziasztok! Nemtudja valaki hogy milyen ajánlott gyújtógyertyák vannak Suzuki Sepia robogóhoz? köszi
Jó rendben van.Várom a képet,és akkor holnap beszélek a szakival. Ok.Köszönöm szépen.
Figyu, a hozzáértőnek megmutattam a motorodat a galériádban, és ő erre mondta, hogy van hengersor. Holnap talán tudsz vele beszélni telefonon, addigra itthon lesz, én meg holnap küldök neked egy képet róla.
(70/500 8881)